Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic te En Sevdiginiz Card

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya anlamıyorum birçok kişi msg atmış bu topiğe ama nedense turnuva ortamlarında hiç göremiyoruz büyük çoğunluğunu, napıyo bu arkadaşlar acaba booster alıp evlerindemi oynuyolar[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Mesaj tarihi:
baya iyimişsin sen öyleyse..[signature][hline]From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail. -The History of Kamigawa
Mesaj tarihi:
said:
Thrall, 17 Ocak 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
Ya anlamıyorum birçok kişi msg atmış bu topiğe ama nedense turnuva ortamlarında hiç göremiyoruz büyük çoğunluğunu, napıyo bu arkadaşlar acaba booster alıp evlerindemi oynuyolar

magic oynayan mı kaldı kı yaw masticore ıle ben eskıden oynardık.ılk basladıgımda booster 1 mılyon mu 750 bın mı neydı devaluasyon(yanlıs yazmıs olabılıırm)sonrası uctu fıyatlar para mı dayanır bu fiyatlara saklıkent,sihir de kapandı ztn.type 1,type 2 geyigi de var oynamak hiç akıl karı degıl[signature][hline]so high a price
so willingly paid
hot blood flows
and a ruler is made
Mesaj tarihi:
Walla ben oynamaya 1.5 sene önce başladım Kayseri'den bir arkadaşım sayesinde tanıştım Magic'le ama Kayseri'de olduğum için hiçbir şeye katılma fırsatım olmadı bizde arkadaşlarla kendi aramızda takılıyoz öyle.
Mesaj tarihi:
Efsaneler ölmez.
dark ritual, white knight serra avatar, serra's embrace power matrix ,avatar of hope , avatar of might , lanowar elves , treetop villages ve mother of runes...

resimlare gerek yok.

http://www.wizards.com/global/images/magic/5e/white_knight.jpg[signature][hline]everyone will die...
  • Yeni Oluştur...