Aytoz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ali From Cairo'nun üstüne diplomatic immunity ölümsüz [Bu mesaj Aytoz tarafından 27 Ekim 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 gelmeden diabolic edict diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Sprit link :)[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Serra avatar güzeldir Gilded lotus güzeldir Resim yok kasamıcam koymakla[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Geçen gün çıkan bu kartda fena değil gibi. Discard decki olan biri çok rahat kullanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Platinum Angel Tooth And Nail Jareth, Leonine Titan bunlar güzel Hold the line güzel[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Masticore, 24 Ağustos 2004 09:58 tarihinde demiş ki: Big fury monster cardlarinin ikiside bende var :D Birde sağ kulagindaki küpesinde bir creature var Phyrexian Dreadnought o card da var Big fury Monster in buyuklugunu gostermek icin nasil bir card kullanmişlar baksaniza :D wow Ayrica cücenin dedigi olay dogru Star bu yuzden banlı bir Card Rakibi Şok fln olmuş , kimse boyle birsey olacagini duşunemiyordu.Kural hatasi yok yani. [signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 COUNTERSPELL kaç kere attım bilmiyorum... kaç kere yedim hatırlamıyorum.. kaç oyunu çevirdi,kaç oyun kitledi, kaç kişiye magic'i bıraktırdı... ama ne derler bilirsiniz : Counter'lar kazandı ! :)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 arkadaslar, kimsenin mesajinda goremedim bu karti, ne kadar cabuk untulduguna da sasirmadim degil dogrusu hala bozamadigim 4 lulerden biridir... http://www.brainburst.com/db/search_result_card.asp?id=11018 resmini de koymadim tuklayip gorun ne oldugunu :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paranız yoksa Wrath of God yerine , March Of Souls da olur[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 benim favorim .... http://www.brainburst.com/db/search_result_card.asp?id=10683 :rock: :rock: :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 said: Edgewalker, 11 Ocak 2005 12:31 tarihinde demiş ki: benim favorim .... http://www.brainburst.com/db/search_result_card.asp?id=10683 :rock: :rock: :rock: reamimator için kesinlikle... ama elden oynamayı düşünmüyosundur herhalde:)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Akroma discard edilip breath of life ile oyuna gelebilir :D[signature][hline]Cav bella cav bella cav cav cav... 6 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 evet yapılır ben de war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Death Cloud'un daha kontrollüsü. Mana curve olarak daha kullanışlı ve daha taktik kullanıma sahip. Şimdi Pox, Dark Ritual, Phyrexian Negator, Duress ve Unmask ile mono black deste yapsak oynasak diye geçiriyorum içimden. Aah ah[signature][hline]Berkin BozdoğanDCI - CrystalKeep Comrehensive Rules ----Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: Ishinotsuyoihito, 11 Ocak 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Death Cloud'un daha kontrollüsü. daha kontrollüsü mü? daha agresifi diyecektin herhalde .. sayıları kendin belirlemek daha kotrollü diil mi.. ayrıca dediğin kartlar da zaten agro siyah kart.. ama kart çok güzelmiş.. dediğin desteyi denemek lazım (type 1)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eheh counter siralamasini kacirmisim daha once de, bence memory lapse e gelene kadar araya girmeye aday arcane denial, force spike, dissipate, dismiss, forbid, thwart, foil var bence .. [mumkun oldugu kadar set sirasina gore yaziim dedim ama arcane denial ve force spike sirasindan emin diilim] pox konusunda ise .. kontrolden kastimiz bizim kartin etkisini ve o yolla oyunu kontrol etmemizse death cloud daha kontrollu ancak benim kontrolluden anladiim, berkin in de kast ettigini dusundugum, kartin oyun uzerindeki kontrolu. first turn dark ritual, pox desen de herkes dokulup sacilmisken desene de etkisi hem cok buyuk hem de cok farkli degil (siddet, 'buyukluk' olarak)[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: KanCHELsiS, 13 Ocak 2005 16:27 tarihinde demiş ki: said: Ishinotsuyoihito, 11 Ocak 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Death Cloud'un daha kontrollüsü. daha kontrollüsü mü? daha agresifi diyecektin herhalde .. sayıları kendin belirlemek daha kotrollü diil mi.. Demek istediğimi yanlış ifade ettiğimi yeni farkettim. Teşekkürler; ama demek istediğim konsepti anladıysanız sorun yok. Pox oyuna daha erken tesir ederek, oyunda daha sınırlı kaynaklar kullanımını dayatıyor. İlk turlarda bu oynanıp üzerine bir yaratık inildiğinde (Veya sendeki iki yaratığa karşılık bir yaratık varken mesela) atılırsa, oyundaki az manaya gelen "ayı"mız olayı bitiriyor genelde(skittering skirge, phyrexian negator, phyrexian horror vs.). Kontrol açısından bakarsak; eğer biz Death Cloud'un X değerini yüksek ödersek oyunda ne bizim ne de karşı tarafın avantajına birşey kalmaz; halbuki, Pox ile hafif törpüleyip avantajımıza olacak şeklde 1/3 taktik törpülemeler yapabiliyoruz. Bir de mana curve olayı var; Death Cloud'un nerede kullanıldığını bilemiyorum; fakat Pox'un kullanılacağı yerin konsepti belli.[signature][hline]Ben - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules ---- Sam, 30 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: şarki'cim öyle bir spoiler yaptın ki wrc arkasına monte edebiliriz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Goblin Deckimin vazgeçilmezleri.. Çizime ve yazıya bayılıyorum..What if they threw a war, and everybody came?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 güçlü müçlü diil ama yinede hastasıyım bu kartın nedense :)[signature][hline]eski black1ce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Masticore, 18 Ekim 2004 09:35 tarihinde demiş ki: said: Ishinotsuyoihito, 25 Eylül 2004 18:36 tarihinde demiş ki: En güçlü bence Force of Will, sonra Mana Drain 3. sırada ise Counterspell var. Bence bu siralamaya gore 4 sirayi Memory Lapse alir. Bir cok insan Deckine koycak counter i kalmadigi icin Memory Lapse koydugunu sanir ama cok işe yariyor. Memory lapse rakibi bir el geri atar sizide bir el ileri goturur. Kontrol deck inin amaci bu zaten Card cekmek land biriktirmek. Genelde oyunun basinda 2 memory lapse attigimda o oynu kazanmisimdir. jpg[/img] Lin sivvi derim gerisini sen bilirsin zaten(az mı yendım bea).Rebel rulaz. Ha bir de BFM 99/99 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Xechelon, 24 Ekim 2004 00:21 tarihinde demiş ki: resim koymak simdi cok kasis geldi RING OF GIX favori kartimdir bu arada hatredla 2. turne kadar beklemeye gerek yok elinizde 2 dark ritual, lotus petal, raging goblin, swamp ve hatred olsun oyuna baslamanizla bitimenis saniye surer lotus petalla raging goblin acilir swamp konup dark rituallar acilir hatred acilir 19 life odenir adam daha elindeki kartlari sayarken katledilir:D hayalerin aci sonu dark ritual banlanir.....[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Ishinotsuyoihito, 25 Eylül 2004 22:07 tarihinde demiş ki: Doğru, 4. kart, düşündüm de forbid olsa gerek. Aslında arcane denial da çok güçlü. 4. ve 5. sıra için kapışabilirler. Şimdi düşünüyorum, unuttuğum bir başka kart var mı diye? Hmm. Mana leak, Dissipate, Power Sink, Desertion, Last Word, Force Spike... Hepsini bir ara düşünüp sıraya dizmek gerek. disrupt war bide senin gici counter larin kirali nasi bilmes nasilda saymissin hepsini :((([signature][hline]slay them all [Bu mesaj pretoryus tarafından 16 Ocak 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bende söyliyim bari, Solemn Simulacrum :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faithful Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Öncelikle selamlar bu forumdaki ilk mesajım. Forumu ilk defa gördüm. Bir çokları kabul etmeyecektir ama benim Mono Black Cleric deckimde kullandığım Braids, the Cabal Minion'u çok severdim. Karşınızdakini gıcık eder. Tabii Rotlung Reanimatorlarla desteklerseniz çok daha güzel olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar