Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Arkadaşlar Magic te en sevdiginiz card nedir. Biliyorum zor ama Tek bir Card ismi verin ama :) Misdirection derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tabikide giant growth magice baslagimidan beri hic bi zaman eksik olmadi =)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Wizard of the Coast'ın da official oylamasında dünyanın gelmiş geçmiş en iyi creature kartı seçilen... daha bir kaçtane var; fakat bu gerçekten bir efsanedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ehehehe işte yeşil destelerin korkulu rüyası elimde 2 adet mevcut yeşile illaki ölüm. bunu cast ettikten sonra rakibinize bakmanız neşenizi yerine getiriyor. Birazda yeşillere çalışalım mana costuna göre ve özelliklerine göre çok dikkat çekmesede en yararlı kart özellikle yeşil vs mavi karşılaşmalarında yıkıyor geçior affetmiyor.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bende bi tane daha koymak istiyorum. simdiye kadarki en iyi yesil creature bu sanirim.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Tunca ben hep maviyle oynarim ve Yeşilde en cok korktugum card olmustur blastoderm oyuna girdikten sonra darma dagan ediyor. Fire of yavimaya decklerinin en kral kartı. Bu card Rare olsa kimse bu ne bicim rare demez :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Perish le bir combo vardi Tüm Cardlari Sway of Illusion yeşile cevirip Perish le destroy all green Creature yapiliyo[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Black destelerin korkulu rüyası. Zaten Black destelerde disenchant bulmak çok zor. Buda en sevdiğim karttır. Unblockable yapıp düşman dağıtmaca oynanılır.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave."Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum [Bu mesaj zlorwf tarafından 23 Ağustos 2004 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: tunca, 23 Ağustos 2004 16:16 tarihinde demiş ki: bende bi tane daha koymak istiyorum. simdiye kadarki en iyi yesil creature bu sanirim. Hmm Lurgoyh varken Baska yesi creaturea is dusmez[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 lurgoyh die bi kart yok ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 budur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ismini yanlis yazmisim buyrun bakin karta Bu arada tekrar gelmis ve resmi degismis eskisi daha guzeldi. Aman derim yesiller kacirmasin bu karti first appear: ice age [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce[Bu mesaj Cuce tarafından 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bunun bir özelligi yokki Maviye karşı 2 card farklı kulvarlarda. diyelim counterlayamadin oyna girdi repulse , aether burst gibi buyulerle eline geri yollarim sonrada counter cakarim Ama eyer blastoderm oyna girerse onu bitek washout gibi return all permanent büyülerle durdurabilirsin. Onun dısında sadece creature block Birds of paradise ve elf sayesinde 3turnda acilan 5/5 bir creature i mavide hangi creature la blokliycaksinki.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 creature'a gerek yok ki. ehu. counter spell var. bunnarı seviyom ben.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 phage of untouchable kasnak kart. dark rituallar gelicek de hede de hödö... zor iş. morphling hakkaten şahane karttır tunca da bilir :) siyahların çok sevdiim creatureları hypnotic spectre ve royal assassin.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Buda bi klasiktir resim ayri guzeldi kendisi ayri guzel. Dralnu saol sayende bu kart topicte yer aldi[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 koyamaden edemedim ozur dilerim ama bu kadar geyik bi kart olabilirmi? Bu kartin hikayeside var 96 da sanirim finalde adam bu karti oynamdan once makas isityor ve karti masanın ustune serpiyor ve kazaniyor. Tabi karsisindaki deck check isteyince sampiyon olarak elenmeside ayri bi olay :)[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bunlar turnuvalarda oynanması yasak olan kartlar, o anlattığınız olayın gerçek olduğunu sanmıyorum... Bkz. [Bu mesaj Elderon tarafından 24 Ağustos 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Bkz. Yasak olan (Banned değil, yasak!) bir kaç kart daha; birleşince birşeyler çıkıyor sanırım :p[Bu mesaj Elderon tarafından 24 Ağustos 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ya da bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konu pek dağılmasın diye daha fazla koymak istemiyorum... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 24 Ağustos 2004 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 "Bird's of Paradise"[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar