Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Başarılar.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - ?!
screamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Başarılar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bende ayrı bi konu daha açmayım evet benimde internet alemindeki son haftam olabilir össye kadar olan.[signature][hline]Fire in the Darkness...
tunch Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bende ikinci dönem başında kaldırmıştım lise sonda. ÇOOOK farkediyor.. barajı bile geçemeyen ben iyi-kötü kocaeline kapak atmıştım :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 umarım össde başarılı olursun...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
che Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 basarılar..[signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 baba naaptın yaf,bak bana hala dimdik ayaktım,galiba oleyim,ole olduğumu sanıyorum:D *!OSS lafı duymak istemez*[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aferim olm..4 ay kamp a kapan .. test ten teste koş[signature][hline]
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 inşallah her şey istediğin gibi olur iyi bak kendine[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başarılar karde$[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Öne çıkan mesajlar