vimpir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 outlooktan mailleri cekiyorum ama web de hala duruyor mailler bunun icin neyi degistirmem gerekiyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gmaile girdikten sonra yukarıdan settings e girip ordan da forwarding and pop tabına geçiyosun orda "when messages are accessed with POP" yazan yerdeki seçenek default olarak "keep Gmail's copy in the inbox" olduğu için mailler saklanıyordur, onu "archive Gmail's copy" ya da "trash Gmail's copy" seçeceksin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 öpebilirmiyim seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bu ne ya mail alamıyorum outlook ile sadece gonderebiliyorum, sizdede bu sorun varmı bide web den login olunca bu cikiyor??[Bu mesaj vimpir tarafından 26 Ocak 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vimpir tarafından 26 Ocak 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar