vazocu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yıllardır (yani bana öyle geldi) evime gidemiyom kurban bayramını evden 1920km uzakda bir mezbahanede geçirdim sınavlarım berbat geçiyo kafayı yedim. bilmem benden daha talihsiz olanınız varmı?[signature][hline]Gah çıkarım gök yüzüne seyrederim alemi; Gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aynen sana katliyorum gardesss... daha kötüsü be olabilir ki...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 walla evindeyken de evinden uzakken de mutsuz olmak daa kötü bence sahsen ben öleyim =([signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Neredesin? Yurt dışı gibi algıladım ama... Sonuç olarak kötü bir duygu. Allah kavuştursun...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Allah kavuştursun , sıkma canını.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 genede ozleyecek bir evin olması guzel .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Daha kötüleride var tabi tek degilsin bosver hayatın tadına bak.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar