vazocu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yıllardır (yani bana öyle geldi) evime gidemiyom kurban bayramını evden 1920km uzakda bir mezbahanede geçirdim sınavlarım berbat geçiyo kafayı yedim. bilmem benden daha talihsiz olanınız varmı?[signature][hline]Gah çıkarım gök yüzüne seyrederim alemi; Gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni.
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aynen sana katliyorum gardesss... daha kötüsü be olabilir ki...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 walla evindeyken de evinden uzakken de mutsuz olmak daa kötü bence sahsen ben öleyim =([signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Neredesin? Yurt dışı gibi algıladım ama... Sonuç olarak kötü bir duygu. Allah kavuştursun...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Allah kavuştursun , sıkma canını.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
huun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 genede ozleyecek bir evin olması guzel .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Daha kötüleride var tabi tek degilsin bosver hayatın tadına bak.[signature][hline]Msn:mayhem@xposta.com|Icq:172734901 Mail:xhaqanx@gmail.com|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Öne çıkan mesajlar