BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 liseler için tatil ne zaman bitiyo?[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 GElecek pazartesi değil ondan sonraki pztesi...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 6 şubatta okul var pazartesi günü[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 teşekkürler. uplamayında düşsün[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Her gün tatil :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Benimki bu haftasonu bitiyo ühüü[signature][hline]A L'outrance Voice of Souls
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 boswer ya düsünme tatili çabuk geliyo ozmn .... sayili günler çabuk biter...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 of ya su gibi geçiyo ya offf kar yağsın bari ilk hafta...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ehehe benim tatilim bugün başladı walla 3 hafta yiyip içip oyun oynayıp uyuyup dışarı çıkıp yiyip içip nette dolaşıp yiyip içip 3 hafta yiyip.........[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 7 Şubatta okul açılıo.Ama keşke hiç açılması böhüü :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Hahaha benim tatilim yarın saat 12 itibariyle başlıyor yipuuuuu[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Predator Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bir an önce bitse keşke özledim okulu ya yeter evde boş boş oturmaktan gına geldi. Hergün dışarı çıkıyorum dayanamayıp ona rağmen okuldaki ortam tadını vermiyo valla. İnsan uzak kalmadan anlayamıyo değerini[signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ne okulu ya senin kafan ii galiba.... okula gidip napcan yaa...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Predator-, 26 Ocak 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Bir an önce bitse keşke özledim okulu ya yeter evde boş boş oturmaktan gına geldi. Hergün dışarı çıkıyorum dayanamayıp ona rağmen okuldaki ortam tadını vermiyo valla. İnsan uzak kalmadan anlayamıyo değerini kovalayın , asın , kesin , yakııın! :lol:[signature][hline]Firestorm the Mage When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;) Mükemmel Oyun Keyfi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 of of okul :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 136)
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 okullara saldırı yapalım 1 ay tatil yaparlar tedirgin olur millet sakinlesince gene saldırı yaparız 1 ay daha tatil :P[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 benimde 1.5 hafta sonra bitiyo[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bi dakka ya bu pazartesi açılmıyo mu okullar ?[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bkz : http://forum.paticik.com/view.php?id=109926 6 şubat :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla dersane cumartesi basliyo hafta icide var okul gibi olcak tatil bitio bize yani bu hafta[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
Öne çıkan mesajlar