Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 çalıştığım yeri, bloomberg tv de bilmemne ekonomi programı yaptığını ve yapımcısı olduğunu söyleyen biri aradı. yurtdışı çalışan tekstil firmalarıyla röportaj yapıyorlarmış. sorun şu ki, biz üretici kanalıyla yaptığımız için ihracatımız, laz bakkalandan hallice. buna rağmen bu adam bizi nereden buldu bilmiyorum. kıllandım. bloomberg programlarını takip edenler var mı, böyle esnafın sesi gibi birşeylere denk geldiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 evet var öyle programıda hiç sanmıyorum telefonla filan arayıp ilginçmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 pek çok kanalın bu tarz programları oluyor. ufak firmaları çağırıyorlar ama ücretsiz değil. bi 10 kağıdınızı alırlar niyetlenirseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 adamın konuşma tonundan öyle işler güçler deki gibi bir meslek hikayeleri tadı almadım ama ilginç olan şu ki, neye göre bize ulaştınız nereden aldınız iletişim bilgilerini dedim, işte taşınma olmuştur falan dedi. adam nakliyatçı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 ismi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 pazarlama elemanı işte abi. genel müdürünüz falan çıkıyo bi 5-10 dakika konuşuyo, röportajı falan birlikte hazırlıyonuz zaten. sektör şöyle iyi şöyle zor, biz şöyle kralız böyle zorluklardan geldik falan diyor. sonra basında biz sayfana koyuyon geçiyon hehe. sen müşterilere "bak ben tvlere bile çıkıyom" , "çok kral firmayım" diyon bloombergde 10 dakikalık yayın için 10kyı cebe indiriyo. günde 5 firma çıkarsa ayda 1.5m asddf https://www.google.com.tr/#safe=off&q=bas%C4%B1nda+biz+bloomberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 var böyle firmalar hatta business channel var sadece bunun için kurulmuş eski star haber sunan adın gülgün feyman mı ne var başında. sunum gönderiyorlar dakikaları ücretleri var kobi'ler için bulunmaz nimet çünkü sitelerine koyuyorlar "basında biz" adı altında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 hah aynen bulmuşsun. patrona anlatacağım programın adını unuttum. http://www.bloomberght.com/tv/program/reel-sektor e hiç para istiyor gibi konuşmadı adam. aslında kıllanmamın tek sebebi taşınıyor olabilirsiniz ordan gelmişizdir oldu. hala alakayı kurabilmiş değilim. edit : yanlış hatırlamıyorsam adı ahmet birşeydi. vay arkadaş hakkaten buna 10k verilir mi. ne gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 abi tekstil firmaları kataloğundan sıradan arıyodur işte 3-4 asistan bütün gün. tutturabildiklerine.... taşınma olayı sıkış işte, öğle yemeği yaklaşırken bahane kalitesi düşer asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 sizin olduğunuz bölgede başka bir firmaya gelmişlerdir. arada 2-3 firma daha eklesek kar diye düşünüp arıyorlar. gayet normal yani. kaldı ki binanız, makineleriniz falan görüntü olarak iyiyse hiç düşünme gelsinler çeksinler yarım gün, bir kaybın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Firma bilgileri halka açık abi, gizli saklı değil, işi bu olan adam, bütün firmaların fihristine ulaşır bir şekilde. Bizi de aramışlardı eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 aramadık geri ya. aradığımız zaman ne ayakmış öğrenip bilgi yazacağım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar