nilcan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 merhaba arkadaşlar, hayatımda artık "bebim bir kedim bile yok" dememek içini kollarımı sıvadım ve bir kedi yavrusu aramaktayım. kedicik; yavru, beyaz sarı, kahverengi olmak üzere üç renkli olsun. birde ikameti bursalı olması kaydıyla. sizlerin bakamadığı yavru kedinize talibim. lütfen bilgisi olanlar [email protected] ' a haber versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hoşgeldin ayrıca =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 wtp[signature][hline]ßir Cümle İle ßen »»»Ölümü ßeklerken ßoş Vakitlerimi Değerlendiriyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Alla alla bendemi bi gariplik var bugün yoksa herkez yeni gelenler kısmına değişik şeylermi yazıyor...???[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 nese biz bi hos geldinn dielim: hos geldinn![signature][hline]DaRk_TrAnquiLLiTy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hos geldinn[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hosgeldin..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hoşgeldn[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Evet. Bazı üyelerimizin aslında insan değil, sadece mesaj sayısını arttırmak için programlanmış robotlar olduğunu bu topicle rahatlıkla görüyoruz... Hayırlı olsun ne diyim.... Peh[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 inşallah bulursun şöyle şirininden , bende istiyorum kedi.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Karpuz lafın bana değildir umarım çünkü topic ilk başta Yeni gelenler kısmındaydı ve bende içimden gelenleri söyledim...[signature][hline]...Techno Cocaine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: karpuz, 25 Ocak 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Evet. Bazı üyelerimizin aslında insan değil, sadece mesaj sayısını arttırmak için programlanmış robotlar olduğunu bu topicle rahatlıkla görüyoruz... Hayırlı olsun ne diyim.... Peh Belki de threadi Yeni Gelenler kısmına açtığı içindir..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 mesajın taşınması bizim suçumuz olmasa gerek[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 çok karışık bir durum :) topic patipet'inmi olmalı, yeni gelenlerinmi :-p pet biraz daha ağır basıyor gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 135) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yani aslında user yeni, konu da Yeni Gelenlere açılmış ama içerik Pati Pet =) Ben bunu sana bırakıyorum valla, yetkili sensin, beni aşar bu =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yeni Gelenlerde "TOPUNUZUN ANUNA KOYYİM!" diye topic olsa, "hoşgeldin" diye cevap mı atacaksınız? Yapmayın allah aşkına ya... 2 rekat saçmalamayın rica ediyorum.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 :D keşke izmirli olsaydın benim elimde tam senin istediğin gibi ikitane yawru kedi var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar