paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Solidworks pro/premium bu özelliği içeriyor mu? Elinin altında olup da kontrol edebilecek olan var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Yanlış hatırlamıyorsam solid Works daha cok mekanik ağırlıklı design için kullaniliyor, sana direk CAD gerekli, elektrik projesi için soruyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Eplan veya see electrical var tek ve üç hat çizmek için tam olarak ne ciziceksin yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Abi basit kontrol panoları yapıyorum; ototrafolar, kontaktörler, termik manyetik şalterler ve biraz buton ve şalterlerden oluşan bir yapı. Pano trifaze. Güç kısmını topladıktan sonra kumanda kısmı için doğaçlama yaparken bulmak istemiyorum kendimi :) Kağıt üstünde rahatça planlayabileceğim şekilde istiyorum. Visio'nun kütüphanesi oldukça kısıtlı :( Şuna benzer birşey çizmek istiyorum: http://www.eplanusa.com/typo3temp/pics/58447aae26.jpg Şunu da yapabilirse hoş olur :P Ama asla elzem değil! http://www.eplan.de/uploads/pics/version_21_Pro_Panel-Verdrahtung_de.png Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 visioya eklemec yapabilirsin paket bulursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 elektrik cizimi icin ozel programlar var el cad felan gibi ama autocadde yeterli oluyo 2d cizceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Selam, Ahh bulabilsem : Eplan baya hoş bir programmış. Kullanımı zor mudur acaba. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Eplan alacaksın abi istediğin türlerde modüllerde var ama fiyatı cok. İlk attigin resim üç hat güç şeması İkinci resim 3d pano yerleşim robot kullanmıyorsan hiç gerek yok Pano görünüşünde kablo detayı vermene gerek yok kimseye tek hat veya üç hat veriyorsan kablo numaraları olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar