Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 o kadar bende çalıorumda.. geçen konser vardı bizim şöle hızlı solo atim dedim.. ilk önce 750 metronomda 64lük twin üstüne bişiler salladım.. sonra ellerimle 3000 metronomda 128lik paradidle yapim dedim ama z.çtım.. iyice zırvaladık ha :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben 400 metronomda 64lük nota gidebiliorum trampette.. ama guitarpro da EHUEHUUE (geyik yaptım) :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sadece geliştirdiğini söylemeye çalışmıştım evet biraz artistik olmuş ama mike portnoy çalıyorum diyen insanda artisttir... kum torbasını da duvara asmanı tavsiye ederim duvarda duran bir kum torbası bacakların gelişmesinde bire birdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bu arada, hazır davulcular toplanmışken... yeni birsürü elektro bateri çıkarmış roland. mannyak güzel bi alete benziyo. artık eskisi gibi mal mal pad'leri de yok. işte burda: yeni TD-20S-BK: V-Pro Series daha birsürü buna benzer aletleri var. sadece trampeti böyle olan, bi de zilleri güzel olan TD6S var mesela, onun fiyatı 1300$ civarı. bu resimdeki 5500$ falan. aletin sesine falan gelince süper. trampetten çıkan kasnak sesi falan baya güzel ve hissi de fena değil. akustik bateri gibi olamıyo hiç bi zaman hissi, daha çok sekiyo tabi, ama ankara-zuhal'de bunun sadece trampeti böyle olanından vardı, denemiştim, baya güzel gerçekten. çıt çıkarmıyo zaten alet vurunca. eğer hoşunuza giderse demo'larını izleyin bi. site: http://www.rolandus.com/products/subcategory.asp?CAtID=5&subcatid=22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiyuO Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben Calamıyorum Ama Calmak Cok İstiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: phere, 23 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki: sadece geliştirdiğini söylemeye çalışmıştım evet biraz artistik olmuş ama mike portnoy çalıyorum diyen insanda artisttir... kum torbasını da duvara asmanı tavsiye ederim duvarda duran bir kum torbası bacakların gelişmesinde bire birdir... ben orda sana artisss demek istememiştim ama sen yanlış anladın herald.. bende sonra kendimle övünmediğimi söledim zaten ben kendimle övünmem gerekmedikçe..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 MAYFER, çok hoş bi alet gerçi ama 1300 doları görünce eh fena diil dedim, ama 5500 doları görünce direk hayvan die bağırdım :) yani onun yerine 3000 euro verip tama starclassic maple set alırım 5 parça daha iyi..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abartmışım pardon, 2800 yüro falan bi sitede. ama işte benim gibi lojmanda oturduğu için bateri alamayan zavallılar güzel elektro bateri görünce seviniyolar :) elektro zaten HİÇ bir zaman akustiğe tercih edilmez, ama artık çaresizim. odaya izolasyon yaptır desen bi bateri parası da ona veriyosun zaten. olmuyo... elektro olması gerek. bunlar çıkmadan önceki elektro bateriler de yeni başlayana yetmez zaten. kasnak vurulmayan trampet mi olur? latinciyim zaten :) feci gaza geldim bunları görünce. umut ışığı bunlar benim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hehe.. umarım alırsın, ama onların zillerini sevmiorum ben pek plastik zile vurmak pek hoş gelmio.. hani hihat a vurunca biri ötekine çarpar falan plastikte olmuyo o olay çarpıo sonra yapışıo veya hiç çarpmıo :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 denemeden alınmaz tabii.. denemeyi bırak önce para.. ama videolarını falan izledim, baya baya hoş görünüyo. neyse. denemek lazım tabi. hissi başına oturmadan anlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oha.. sesler çok gerçekçi jazz demosunu dinledim gerçek davuldan farkı yok nerdeyse..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kontrol paneli gibi bişi var ya.. onu da abartmışlar. zilin çapından tut trampetin kalınlığına, hatta yapıldığı maddeye kadar her şeyi ayarlıyosun ve sesler cidden ona göre değişiyo. ride'a minik ziller takmaktan tut, hi-hat'e tef takmaya kadar da her şey var. zaten 100 tane mi ne farklı ses seti varmış.. robotic'ten jazz'a.... iyice abartmışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 TD-12S die ikisinin arasında bi model çıkarmışlar. ama daha bu gün ya da dün çıktığı için hiç bi yerde fiyatı yazmıyor. TD-12S'in TD-20S'ten tek farkı daha az parçası var ve o kontrol paneli daha az marifetli. tahminen 2000+ eürö'dür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şimdi benim için şöle bi durum var para konusunda.. bu sene çok sayıda kırık getirdim ondan annem 2. dönem direk geçersem sınıfı baya bi bişi alıcak bana :) ama işin kötü tarafı geçmezsem almıcak ve ben para biriktiriom.. ben biriktirdim para ile o davul setini almayı düşündüm ama ya sınıfta kalırsam o zamn annemden istedim şeyleri kendim alıcam :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 HERKEZ KENDİNE İYİ ÇALAR ARKADAŞLAR MÜZİK KALİTE TEKNİK VE PROFESYONELLİKTİR VE SİZ PROFOSYONELLER GİBİ DAVRANIP O İYİ ÇALAR BU İYİ ÇALAR DEMEYİN ADAMLARIN İSİMLERİ ŞUAN AZINIZDA VE DİNLİYORSANIZ OLAY BİTMİŞTİR... Daha öğrenicek çok şeyimiz varken kalkıpta yan yana oturdugunda ellerinin bağı çözülceği bir bateriste beleşçi dien adama baterist demem ben...[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yukarıyı okumadın galiba mecaz anlamda söledim onu ve daha bin tane şey yazdım? AYRICA şu an onları dinliosunuz ya yeter demişsin.. acaba şu an dinledimiz ve yerini haketmeyen kaç tane piyasa grup ve onlardaki davulcu var biliomusun? DÜŞÜNMEDEN KONUŞMAYALIM arkadaşlar..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Siamon demek istediğimi anlamışsın :) Ben diyorumki Profesyonel gibi davranın Olmak şart değil :) Az düşün (....) Anlarsın ...[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hayır niye profesyonel olmadığım halde gibi davranayım son derece güzel bi biçimde tartışıoduk burda içine ettin konunun..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eğer bunların fiyatları düşerse ve bizim ekonomik durumumuz toparlanırsa cidden isterim bi Roland TD-12S. ühü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bende Çalıyorum bi 6-7 Aydır işte. Ders alıyordumda hocam işte işleri nedeniyle adanaya gitti kaldım böyle arada grupça toplanıp çalıyoruz birşeyler. Hazır böyle bi topic açılmışken sorayım, istanbulda tekniği ve anlatımı güzel olan profesyonel bir davul hocası bilen varmı?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu arada mike portnoy un ayak/el koordinasyonunu görmek isteyenler dream theater - blind faith şarkısının 7:55'inci dakikasını açsınlar.. sonra media player ile %50 yavaşlatıp o davulu dinlesinler.. o el/ayak arasında geçişlerindeki temizliği görsünler.. sanki 16lık single stroke gider gibi..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bendeki 7:45 uzunluğunda, konser fln olabilir mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben gitar çalarım 1 senedir. Ben süper çalmam kötü de çalmam ortalama işte falan diyen bateristler olursa beraber çalmak çalışmak isterim :) *!çaktırmadan duyuru yapar*[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 oyy o elektro davul ne öyle yavrumm :D yannız umudunuzu kırmak istemem de, padler felan da komşuyu delirtecek sesler çıkartıyor.(öyle böyle değil, alt kattakiler zabıta çağırdı yukarda matbaa var diye) bide zillerinin tamamen kaucuk ve kalın olması lazım bu aletlerin normal padler gibi, zil inceliğinde bide kaucuk değil plastik olunca sekmiyor ziller, dellendim hihati eşşek kadar aşşağa indirdim seksin diye aletler genede iyi sonuç alamadım, üstelik bagetlerim felan çarpıyo blast yapınca :([signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 denemek istiyorum aleti ama kesin... bu arada o pad'ler diğer kauçuk pad'lerden biraz daha farklı. vurunca TAK die ses gelmiyo, darbe olmuyo o kadar sert. çok değişik bi madde o.. nası anlatsam.. gergin ve kalin bez gibi bisi. nerdeyse ses çıkarmıyo. ama kasnak vurunca ses çıkarır çünkü kasnaklar kauçuk. elektro bateriyi aldın da alt komşular mı sorun olcak :) halledilir o, altına battaniye serersin bişiler yaparsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar