Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Davulcu Genclik

obacan

Öne çıkan mesajlar

bu arada, hazır davulcular toplanmışken... yeni birsürü elektro bateri çıkarmış roland. mannyak güzel bi alete benziyo. artık eskisi gibi mal mal pad'leri de yok.
işte burda: yeni TD-20S-BK: V-Pro Series

daha birsürü buna benzer aletleri var.
sadece trampeti böyle olan, bi de zilleri güzel olan TD6S var mesela, onun fiyatı 1300$ civarı. bu resimdeki 5500$ falan.

aletin sesine falan gelince süper. trampetten çıkan kasnak sesi falan baya güzel ve hissi de fena değil. akustik bateri gibi olamıyo hiç bi zaman hissi, daha çok sekiyo tabi, ama ankara-zuhal'de bunun sadece trampeti böyle olanından vardı, denemiştim, baya güzel gerçekten. çıt çıkarmıyo zaten alet vurunca. eğer hoşunuza giderse demo'larını izleyin bi.

site: http://www.rolandus.com/products/subcategory.asp?CAtID=5&subcatid=22

Sosyal ağlarda paylaş

said:
phere, 23 Ocak 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
sadece geliştirdiğini söylemeye çalışmıştım evet biraz artistik olmuş ama mike portnoy çalıyorum diyen insanda artisttir...

kum torbasını da duvara asmanı tavsiye ederim duvarda duran bir kum torbası bacakların gelişmesinde bire birdir...

ben orda sana artisss demek istememiştim ama sen yanlış anladın herald.. bende sonra kendimle övünmediğimi söledim zaten ben kendimle övünmem gerekmedikçe..[signature][hline]Siamonun Resimleri

Sosyal ağlarda paylaş

abartmışım pardon, 2800 yüro falan bi sitede.
ama işte benim gibi lojmanda oturduğu için bateri alamayan zavallılar güzel elektro bateri görünce seviniyolar :)
elektro zaten HİÇ bir zaman akustiğe tercih edilmez, ama artık çaresizim. odaya izolasyon yaptır desen bi bateri parası da ona veriyosun zaten. olmuyo... elektro olması gerek. bunlar çıkmadan önceki elektro bateriler de yeni başlayana yetmez zaten. kasnak vurulmayan trampet mi olur? latinciyim zaten :)

feci gaza geldim bunları görünce. umut ışığı bunlar benim için :)
Sosyal ağlarda paylaş

kontrol paneli gibi bişi var ya.. onu da abartmışlar. zilin çapından tut trampetin kalınlığına, hatta yapıldığı maddeye kadar her şeyi ayarlıyosun ve sesler cidden ona göre değişiyo. ride'a minik ziller takmaktan tut, hi-hat'e tef takmaya kadar da her şey var. zaten 100 tane mi ne farklı ses seti varmış.. robotic'ten jazz'a.... iyice abartmışlar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi benim için şöle bi durum var para konusunda.. bu sene çok sayıda kırık getirdim ondan annem 2. dönem direk geçersem sınıfı baya bi bişi alıcak bana :) ama işin kötü tarafı geçmezsem almıcak ve ben para biriktiriom.. ben biriktirdim para ile o davul setini almayı düşündüm ama ya sınıfta kalırsam o zamn annemden istedim şeyleri kendim alıcam :)[signature][hline]Siamonun Resimleri

Sosyal ağlarda paylaş

HERKEZ KENDİNE İYİ ÇALAR ARKADAŞLAR MÜZİK KALİTE TEKNİK VE PROFESYONELLİKTİR VE SİZ PROFOSYONELLER GİBİ DAVRANIP O İYİ ÇALAR BU İYİ ÇALAR DEMEYİN ADAMLARIN İSİMLERİ ŞUAN AZINIZDA VE DİNLİYORSANIZ OLAY BİTMİŞTİR... Daha öğrenicek çok şeyimiz varken kalkıpta yan yana oturdugunda ellerinin bağı çözülceği bir bateriste beleşçi dien adama baterist demem ben...[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde?

-Bilmiyorum Nerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Çalıyorum bi 6-7 Aydır işte. Ders alıyordumda hocam işte işleri nedeniyle adanaya gitti kaldım böyle arada grupça toplanıp çalıyoruz birşeyler.

Hazır böyle bi topic açılmışken sorayım, istanbulda tekniği ve anlatımı güzel olan profesyonel bir davul hocası bilen varmı?[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada mike portnoy un ayak/el koordinasyonunu görmek isteyenler dream theater - blind faith şarkısının 7:55'inci dakikasını açsınlar.. sonra media player ile %50 yavaşlatıp o davulu dinlesinler.. o el/ayak arasında geçişlerindeki temizliği görsünler.. sanki 16lık single stroke gider gibi..[signature][hline]Siamonun Resimleri

Sosyal ağlarda paylaş

oyy o elektro davul ne öyle yavrumm :D yannız umudunuzu kırmak istemem de, padler felan da komşuyu delirtecek sesler çıkartıyor.(öyle böyle değil, alt kattakiler zabıta çağırdı yukarda matbaa var diye) bide zillerinin tamamen kaucuk ve kalın olması lazım bu aletlerin normal padler gibi, zil inceliğinde bide kaucuk değil plastik olunca sekmiyor ziller, dellendim hihati eşşek kadar aşşağa indirdim seksin diye aletler genede iyi sonuç alamadım, üstelik bagetlerim felan çarpıyo blast yapınca :([signature][hline]-Old School Keşh-
Sosyal ağlarda paylaş

denemek istiyorum aleti ama kesin...
bu arada o pad'ler diğer kauçuk pad'lerden biraz daha farklı. vurunca TAK die ses gelmiyo, darbe olmuyo o kadar sert. çok değişik bi madde o.. nası anlatsam.. gergin ve kalin bez gibi bisi. nerdeyse ses çıkarmıyo. ama kasnak vurunca ses çıkarır çünkü kasnaklar kauçuk.

elektro bateriyi aldın da alt komşular mı sorun olcak :) halledilir o, altına battaniye serersin bişiler yaparsın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...