sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Bicak isi MESLEKTIR hic gerek yok bastan kesfetmeye Amerikayi. Buca da unal var mesela kasaplarin orada. Mufit var kemeraltinda 60lardan beri bicakci. Ben cocukken her kurban oncesi gotururduk dedemle bicaklari. Iyi bicak alin, masat kullanin, yilda 1 bicakciya goturun. Surbisa cok iyidir mesela Alman bicaklarindan asagi degil. Oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Bende videodaki taş seti, ve gene Eden marka VG10 çeliği bıçak var. Memnunum şahsen, fiyat olarak da uygun, ama UK ve NL de satılan bir ürün olduğu için nasıl bulursunuz bilemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Chemical said: bu taşta makinada bileyliyorum diyenler bıçağın içine ediyor aslında ama bıçak pahalı değilde farketmiyor yani. Dediğine bıçağın suyunu kaçırdığımızı varsayarsak katılıyorum (tu), Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 This http://global-knife.com/sharpening/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 dikkat edin kaymasın bıçak elinizden. derin kesikler kötürum bırakır, şakası yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar