Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi samaç yazmışım auhauhaauahua :D olaya bak ya imza yapsammı acep :lol:[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Cuma gunu havanın nasl olduguna dair bi meteroloji haber versinde ona gore gün değiştirmek zorunda kalabiliriz belki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 beyler ben gelemicem sanırım şimdiden bi yedek ayarlayın...çok ama çok afedersiniz...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben roma'ya uçuyorum yarın..salı gece dönücem..ondan sonra duruma bakıp bir gün belirleyeceğiz..[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Gelince haber ver o zaman, tabi bi de beni Bostancı sahildeki basket potalarına götürecek bir hayır sever lazım =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 açık alanda oynayamayız malum hava şartları yağmur fln yağmasada soğuk baya kapalı salon bulmamız lazım suadiyespor un salonu kiralanabiliyordu galba bizm burda da çevre koleji var oranın salonunu kiralayabiliomuyuz diye sorarım[signature][hline]micha, 15 Ocak 2005 01:14 tarihinde demiş ki: onune gelen pamela direk sux yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bak salon olursa gelirim ama.. :) bizim okulda var kadir has bedenci izin veriri istersek...tabi Arçelik in antrenmanı yoksa...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: arcane, 17 Ocak 2005 00:11 tarihinde demiş ki: jaan ı oynatmayın hehe bug gibi adam. bizimki bi acaip olmuştu basket futbol herbişiy vardı valla ne bulursak oynamıştık basket de 3 erli takımlardan turnuva şeklinde olmuştu. ehe eet neyseki jaan bizdendi :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Gileandan hala haber yok herif gitti gelmior =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence bunu bi turnuvaya dönüştürelim herkez 3er yada 4 er takımını çıkarsın ama tercihen 3 erli iyi olur caddebostan da fln yapabiliriz istersenız pek fazla oynayan yoktur bu havada ama yağmur yağarsa kötü[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 turnuva olursa daha güzel olur bence 5v5 çok karambol olur hem küçük takımlardan turnuva daha zevkli olur.ama 2v2 olsa oynamayanlar çok sıkılıcak.. bilmiyorum buluşunca ayarlarız :D bu arada salon olursa çok iyi olur ama doru dürüst bi salon olursa. abidik gubidik salonlar ciddi çok dandik oluo. Bu arada boyum 1.70 yapılıyım (kilo+kas). en iyi yaptığım iş asisttir,tekniğim kötüdür hareket mareket beklemeyin :) arkadaşlarla oynarken pota altında dururum ama şimdi yaş ve boylar burada daha büyük olduğundan pf falan oynarım heralde.yaşım 15 bu arada. herkes özelliklerini benim gibi dürüst bi şekilde yazsın :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 1.81 boy 67kg fundamentalım iyidir uzun zamandır elime basket topu değmiyo ama doalyısıyla şutlarda bozulmalar olmuş olabilir ama çabuk toparlanırım heralde bide çok pis zıplarım ribound alırım :) ama bu kış aylarında dışarda maç yapmak akıl kârı diil salon varsa salonda yapalım diycema ma saloda da turnuva olmaz pek 5 e 5 çift pota da cıvır mıllet geri koşmamalar olur fln filan[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Beyler aslında benim eski okulum maça çok uygun olur ama ulaşım çok zor.Özel Marmara Koleji var gül gibi kapalı salon beleş oynarız mükemmel saha.Ama başınüyük de dağların arasında kimse gelemez :D[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet benim bi arkadaş vardı orda geçen sene baya uzak orası gidilmez dönülmez biyer. Burda Hillside trionun salonu var diye biliyorum belki kiralanıodur resimlere göre güzel biyere benziyodu.ben bi araştıriym[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Benim boy 1.70 filan kilo 55 :D kıvrak iyi turnike atarım adam eksiltirim fandımentıl :D larımda iyi sayılır.Şutlarda iyi sayılır da siz büyüksünüz çoğunuz benden ben arada cüce kalcam :([signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben de 1.70im işte.. ama kiloluyum ben.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu arada fundamental nedir ayıptır sorması?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ [Bu mesaj shapshal tarafından 25 Ocak 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Topa hakimiyet diye kısaca anlatayım :D[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dediğim gibi salon olursa uçarak gelirim...her türlü takım olayı uyar 3lü 2li 5li olur yane... boy 191 smaç basarım blok koyarım çeviğimdir ama sağ kolum çok kötü bi biçimde kırıldığından atışlarım çoğunlukla girmez..isabetsizdir atışlarım yane..iyi pas çıkarırım bu arada...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 döndüm şu an:)şu salonlara soracak arkadaşlar cevaplarını versin bu hafta halledelim şu işi[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 eet salon olursa gelirim bende ancak[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ronaldinho senin şu okul nerde anlat bakim bi[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Aman Gilean gelmiş, hoşgelmiş =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar