Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 "o şimdi asker"den çok fazla alıntı var. eski filmin tadı yok, espriler komik değil. Ben size maymun taklidi yapiyim daha çok gülersiniz. [Bu mesaj Zeppelin tarafından 24 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Zeppelin, 24 Ocak 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Ben size maymun taklidi yapiyim daha çok gülersiniz. [Bu mesaj Zeppelin tarafından 24 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bence bazı sahneler baya komikti. Zaten bu film Şafak Sezer war diye bile seyredilir! ama eskisiyle tabii ki karşılaştırılamaz ancak izlenilmeyecek bir film değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 irenc bi film icerigini hic ayarlıamamıslar helede kızların askere gıtmesı olayı batırmıs bence cok kotuydu verdıugım paraya yazık oldu[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kotu oldukca kotu.zaten bi baskasının zoruyla gittim.ayrıca o ısmarlamıstı usulmedim yane giden paraya(ne vicdansızım bea)[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gitmedim gitmeyeceğimde.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Cheester, 25 Ocak 2005 14:43 tarihinde demiş ki: irenc bi film icerigini hic ayarlıamamıslar helede kızların askere gıtmesı olayı batırmıs bence cok kotuydu verdıugım paraya yazık oldu çok klişe bi son ama..filmin sonunu anlattırtma şimdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla cok ii diende var kotu diende var napcaz abi bole. bi karar verinde gidelim su filme:))))))))))) gusel mi? deil mi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gzl gzl gidin....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başkalarının lafıyla hareket etme bence kendi fikrinle et ne yapacaksan kendin karar ver git ör yorumunu yap bence gidilmeye deger yani güldürücü yerleri çok filmde[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar