Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 "o şimdi asker"den çok fazla alıntı var. eski filmin tadı yok, espriler komik değil. Ben size maymun taklidi yapiyim daha çok gülersiniz. [Bu mesaj Zeppelin tarafından 24 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Zeppelin, 24 Ocak 2005 20:37 tarihinde demiş ki: Ben size maymun taklidi yapiyim daha çok gülersiniz. [Bu mesaj Zeppelin tarafından 24 Ocak 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bence bazı sahneler baya komikti. Zaten bu film Şafak Sezer war diye bile seyredilir! ama eskisiyle tabii ki karşılaştırılamaz ancak izlenilmeyecek bir film değil
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 irenc bi film icerigini hic ayarlıamamıslar helede kızların askere gıtmesı olayı batırmıs bence cok kotuydu verdıugım paraya yazık oldu[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri
irin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kotu oldukca kotu.zaten bi baskasının zoruyla gittim.ayrıca o ısmarlamıstı usulmedim yane giden paraya(ne vicdansızım bea)[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!!
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gitmedim gitmeyeceğimde.[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Cheester, 25 Ocak 2005 14:43 tarihinde demiş ki: irenc bi film icerigini hic ayarlıamamıslar helede kızların askere gıtmesı olayı batırmıs bence cok kotuydu verdıugım paraya yazık oldu çok klişe bi son ama..filmin sonunu anlattırtma şimdi[signature][hline]
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 valla cok ii diende var kotu diende var napcaz abi bole. bi karar verinde gidelim su filme:))))))))))) gusel mi? deil mi?[signature][hline]
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 gzl gzl gidin....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 başkalarının lafıyla hareket etme bence kendi fikrinle et ne yapacaksan kendin karar ver git ör yorumunu yap bence gidilmeye deger yani güldürücü yerleri çok filmde[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''>
Öne çıkan mesajlar