Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 malyetini firmanın kar payını bilmediğiniz bir ürün için nasıl pazarlık yapılır hiç beceremiyorum bu işleri 100x ise 75x e olur mu daha iyi rakam söylemiyorum son fiyatını gönderin tarzı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Baska formalardan da fiyat alarak. Ama isin ozunu bilmedikten sonra yine de maksimum pazarlik sansi az. Yahudi pazarligi yapabilirsin %50 den baslayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ürüne/fiyata göre yuvarlama yapmak 77 ise 75 3,5 ise 3 gibi satan kişi de genelde yuvarlanacagını bilerek pazarlık payı koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 5-6 yerden fiyat al..hepsine cingenlik yap bize kaca olur ayagimiz alissin muhabbetinden..3 asagi 5 yukari piyasa fiyati cikar..bulabilirsen toptancisini sıkıstır o zaman daha realistik fiyat alirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Mali asagilama yontemi: -abi 2 tane tel bi tane tahta buna bu kadar veremem (gitar) -ya allah askina biraz krema biraz kek bu kadar para deme gozunu seveyim (pasta) Yapani asagilama yontemi: Ya usta biraz harc doktun azcik cakil kardin bu kadar para cok degil mi yapma bana (4 katli bahceli ev) Iki oynadin bi ters bi duz 2 saate bu para cok (RUS) Memleketcilik -ustam hadi yap hemserine bi guzellik. Nereliydin sen? (Fayansci) -dayim ben yozgatliyim sen bizim oralilara benziyon (KASAP) Surda daha ucuzu vardi bak sana geldimciler: -abi 2 sokak otede daha ucuzu var inan bak bizim mahallenin esnafisin diye sana geliyorum. -beni bu sicakta yurutme abi ya ver iste su paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Theridone said: Iki oynadin bi ters bi duz 2 saate bu para cok (RUS) sen istiyor dujj verecek 100 dollar.. bu arada rus la neyin pazarligi olur ki... abla iki sokup cikarticaz zaten..hadi bak guzel ablam..maksat ayagimiz alissin ..ben hep size gelicem..ben de petersburga gittiydim bizim amcaoglu var orada heykelin orada kaliyor taniyon mu..onna da yattinmiydi.. dayak yiyene kadar gider o is.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 fiyatlar zaten şişik diğer firmalarda aynı kabarık fiyatı gönderiyor değişen pek bir şey yok işin ilginci üretici %25 kar koyarken stoksuz satan %50 koyuyor sonra üreticye müşteri indirim istiyor diye tekrar indirim istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Demek ki cok pazarlanan bir urun degil o. Yani uretici oyle bir kar payi biraktiriyosa ya cfo lari salaktir ya da cidden satisi olmayan bir urundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Hayatini surdurmek istiyorsan yap-sat Zengin olmak istiyorsan al-sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Rerore said: fiyatlar zaten şişik diğer firmalarda aynı kabarık fiyatı gönderiyor değişen pek bir şey yok işin ilginci üretici %25 kar koyarken stoksuz satan %50 koyuyor sonra üreticye müşteri indirim istiyor diye tekrar indirim istiyor evet rus pazarinda surekli bir siskinlik var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 siskinlik belirginse fiyat pazarligi zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 abi pazarlık işi doğuştan gelen bişey. tamamen aile işi. günlük hayatında pazarlık yapmıyosan çok yanlış bi pozisyonda işe başlamışın diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 günlük hayatında pazarlık hiçbir şekilde yapamayan ama iş hayatında gayet durumu kıvırabilen bir arkadaşım var. olmaz diye birşey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Piyasada ortalama yüzde 40 kar koyarak ürünü sattıklarını düşünürsen;minimum yüzde 40 aşagısını önerip yuzde 25-30 a kabul gelırsen pek kaybın olmaz.Elinde nakit varsa direk yüzde 50 önerip yüzde 40 a razı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bu yaşa kadar pazarlığı öğrenemediysen kasma bence boşver. sonradan pek edinilebilen bir şey değil apzarlık yapabilmek. doğanda olacak, utanmadan sıkılmadan karıya kıza yazabilmek gibi yani pazarlık yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Guzel benzetme ama ogrenilebilen bisey pazarlik. Ustayla baska , kurumsal satistaki iskontisuyla baska. Olay ikna kabiliyeti. Ayni kiz tavlamak gibi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 aynı kızı niye tavlıyosun, başka kızları da tavla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 I am the king of grammar. Iyelik eki yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Rerore said: malyetini firmanın kar payını bilmediğiniz bir ürün için nasıl pazarlık yapılır hiç beceremiyorum bu işleri 100x ise 75x e olur mu daha iyi rakam söylemiyorum son fiyatını gönderin tarzı mı "birkaç yerden daha fiyat aldım. en iyi fiyatı araştırıyorum. vermeyi düşündüğünüz fiyattan en az 15-20% geriye gelerek bana fiyatınızı bildirmenizi rica ediyorum çünkü aldığım fiyatlar öyle böyle değil." gibi bir şey. İşe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Genelde ona cevap olarak "git oradan al o zaman" i yapistirirlar. Cok bariz cumleler kurmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 milyon tane faktörü var abi bazen net konuşmak lazım, bazen ehe ehe abi öğrenciyiz felsefesine yatmak lazım, bazen bak sizde kazanın istiyorum ama orta yol bulalım demek lazım, bazen 2.parti'si de olcak ona göre yapılandıralım demek lazım vs vs 40 milyonluk proje için pazarlık yapmak ile 160tl'lik kulaklık için pazarlık yapmak bir mi bende de doğuştan gelen midir, farkında olmadan sonradan mı öğrendim ama iyi bir pazarlık yeteneği var. cuma günü vatan bilgisayardaki bi kulaklığı 170 kağıttan 150ye indirttim adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 vatandaki adamin cebine para mi kaliyor ki..avmler zincir marketler icad oldu mertlik bozuldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Esh said: Genelde ona cevap olarak "git oradan al o zaman" i yapistirirlar. Cok bariz cumleler kurmayin ekmek aslanın ağzında,git oradan al o zaman demek kolay mı o kadar? pastaneden pasta almıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Bazen onlarla bile pazarlık yapılıyor,magaza müdürü devreye girip fiyatta güzellık yapabılıyor oncekı nesıl urunlerde.Gözümün önunde vatan bılgısayar 3 bin tl fiyat etiketi olan laptopu 2,4k ya verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 kalmıyor da bazılarının sanırım belli bir limite kadar indirim yapma insiyatifi oluyor aynı şekilde mediamark'tan televizyon alırken de sağlam bir indirim ile almıştım. indiirmli fiyatının üstünden bile indirim yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar