behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Anket:Radyoda ne tür müzik çalınsın istersiniz? (grup ve şarkı ismi yazmayın) söyleşi ve şiir okuma gibi atraksiyonlar ilginizi çekermi?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 progresif rock jazz blues bebop industrial triphop post rock indie rock power metal acık ta alternative rock[hline]Ben akıllıyım.
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Punk Rapcore Bide Bone Stand-Up yapsın[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Demise Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 akşama kadar alternatif bayar adamı..Punk da öle bence akşama kadar o gereksiz alternatif müzikler falam çalsın..akşam gece yani bilmiorm yayınınız warmı ama gece saat ondan sorada black death türleri calınsın çok ii olur..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise [Bu mesaj Demise tarafından 06 June 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bütün gün yabancı/fazla gürültülü şarkılar çalınmasın djler farklı tarz müzik çalabilecek insanlar olsun 10dj den 7 si metal çalıcaksa ben o radyoyu dinlemem türkçe,pop,hiphop,R&B[hline]I ma sucka for love.....
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 23-02 saatleri arasına ikiyol'u koyun o saatte metal mi dinlenir yahu[hline][b][i]-->Four String Magic<--
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bence; erken saatlerde sabah fln - punk (öyle blink 182ymiş avrilmiş deil adam gibi punk olsun :) sex pistols,clash,pennywise,bad religion fln.. ) öğlen,akşamüstü - alternative akşam - metal gece - brit (radiohead fln ii gider bence gece yarısı)[hline]get bored.. icq: 67083813
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Ayrıca eğitici öğretici mahiyette konsept paketler daa iyi olur benca. Mesela, Lübnan müzüğinden esintiler taşıyan hip hop Cloiter K filan gibi. Veya, Death metalde caz yorumları, Cynic, Atheist filan gibi. Anlatabildim mi birader. Kime diyom.[hline]Ben akıllıyım.
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Fılm Muzıklerı :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 black metal techno hip hop[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: SilphatosIce_, 06 June 2003 15:39 tarihinde demiş ki: black metal techno hip hop[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Bi de türk sanat müzii yazsaymışın seni alkışlıycaktım.[hline]Ben akıllıyım.
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 METAAAAL [hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq [Bu mesaj Solonor tarafından 06 June 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 metal(black trash heavy death power) Hard rock Hard Core Alternatif rock [hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... :rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 06 June 2003 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: horacegoesskiing, 06 June 2003 16:30 tarihinde demiş ki: said: SilphatosIce_, 06 June 2003 15:39 tarihinde demiş ki: black metal techno hip hop[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Bi de türk sanat müzii yazsaymışın seni alkışlıycaktım.[hline]Ben akıllıyım. Yeterki sen iste horıscım Türk Sanat Müzüğünü de çok severim zaten amcam devlet korosunda sanatçıdır yani :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Rock mesela europe def leppard falan filan fena olmaz
-xL- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Arabesk dışında herşey.[hline] Önemli Olan Yolu Bilmek Değil. Yolda İlerlemektir.. xL
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 trip-hop[hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin...
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 geceleri Blues çok ii gider.........[hline]Get Down On Your Knees....
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 sırf metal falan çalmasın da..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Herkesin zevkleri aynı değil ki belirli bir türe odaklanılsın.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 canlı yayında tunkutu pataklarkenki seslerle oluşan müzii dinlemek istiyorum... :-)[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b]
tunca Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 alternatif rooooock[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla.
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Eeht-Tunkut eve bitch'i çağırıp canlı yayında erotik sesler yayınlayacaz:)) [Bu mesaj Eeht tarafından 07 June 2003 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 :yapma:[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar