toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Donanım bölümünü takip edenler bilirler belki amazon'dan EVGA GTX970 almıştım yaklaşık 10 ay önce. Dün ilginç bir şekilde sapıttı. nvidia forumlarında detaylı yazdım ama burada da acıklayayım kısaca. https://forums.geforce.com/default/topic/866417/geforce-900-series/fans-stopped-working/ Dün aniden black screen ve devamında monitor going to sleep mesajıyla ekran kartının geberdigini anladım. Birkac restart attım, bazısında GPU calıstı, bazısında calısmadı. Bir kere oyun acmaya kadar dayandı, oyun acıkken sıcaklık vs kontrol ettim sıkıntı yok gibiydi. Bazı restart'larda ise fanlar boot sırasında hiç dönmüyor, yani sanki GPU'ya power hiç gitmiyor gibiydi. Şimdi ara sıra restart ettiğimde yine çalışıyor, bi süre gittikten sonra yine siyah ekran ve monitor goes to sleep. Driver yeniden yüklemek çözüm olmadı. Daha çok donanıma işaret ediyor zaten problem. PSU ya da ekran kartında sıkıntı olabilir ama ekran kartı dışında PC'nin tüm fonksiyonları yerinde. Bir de garip bir ses geliyor olay yaşandıktan sonra. Daha fazla zorlayıp zarar vermemek için PCIex power kablolarını soktum karttan. 0Yine de şu ses geliyor, üşenmezseniz dinleyin bi. Biraz sesi açmanız gerekecek. Duyacağınız ses tıkırtı. Tıkı tıkı tıkı yapıp duruyor bi şey. https://soundcloud.com/tolga-ozdemir-779185879/yeni-kayit Sesin nerden geldiğini anlamadım, GPU'ya güç vermememe rağmen ondan geliyo olabilir mi? Bu arada PSU da SEASONIC-M12II-620. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Karma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Amazon aldığın ürünün garanti süreci nasıl işliyor? Daha az yoracaksa direkt ona yönelmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Direkt EVGA'ya yöneldim zaten amazon'la pek işim olmayacak. RMA var ufukta ama keşke çözebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Ses fan dönmeye çalışıyo ama bi şeylere takılıp dönemiyo gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 win10 yükseltmeye hazır! dediği sıralarda bi güncelleme gelmişti win7 ye, o geldiğinden beri pcde de laptopta da sıkıntı yaşıyorum ben de. ati 6970 var pcde, aynı dediğin gibi black screen geliyodu, cataclsym center hata veriyodu ekran yeşil oluyodu falan. bi ara mavi ekran hataları geldi ramden mi acaba dedim test ettim ramler çalışıyo. win7 baştan kurdum yine aynı. laptopta da graphic driver bıdı bıdı yazan bi mavi ekran geliyo bazen okuyamadan ress atıyo. forumlara baktım biraz başkalarının da başına gelmiş böyle şeyler. var mı tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar