Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yalnız herkesinki böyle olmasın, bi bende Penth yazsın[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: -coLdwind-, 04 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki: bu olayı o zaman Penthesilea of Eclipse Bounty Hunter tarzı yapalım. faction ikonu koyalım. ırk ikonu koyalım. başka herhangi birşey lazım değil sanırım. herkes mutlu mu? ewt bu şekilde olunca en güzeli, en uygun format bu. ama faction madalyaları hala daha çok renkli geliyo bana. yukarda twilight önermiş siyah fon üstüne beyaz logolar diye, bence de buna benzer bişe olmalı we ırk madalyaları da mat olmalı. yani mesela gri ile bej (böle mi yazılıyo lan?!) renkleri faction madalyaları için çok uygun bence. ırkta ise mesela bi rodianınki yeşil olmalı ama böle cıwıl cıwıl bi resim olamamalı arkası koyu, rodian resmi de yemyeşil parlamamalı koyu yeşil gibi olmalı. kısacası sırıtmayan logolar olmalı said: Penthesilea, 04 Ocak 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Yalnız herkesinki böyle olmasın, bi bende Penth yazsın olmaz mr.penth bunlar title deil, oyun için gerekli. herkesin oyun içindeki ön adı yazılıcak oraya[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben derim ki, zaten 3 ümüz konuşuoz kabul gördü bu : Penthesilea of Eclipse Zabrak Bounty Hunter aynı şekilde Hede of Kettemoor Wookie Marksman veya Luke of Movie Human Jedi şeklinde olacak işte Bi de faction ikonu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Niye ırk? niye? factionu koyun gerisini sonra eklersiniz resim istediniz sürekli hatırlayıp hatırlayıp 5 dakka soldat oyniim sonra yaparım dediğim tipografi ödevini bırakıp yaptım. ırk mış yazıymış hurafe bunlar. ırklara şunları koyun human wookiee mon camalari trodashan[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Penthesilea, 05 Ocak 2005 00:11 tarihinde demiş ki: Penthesilea of Eclipse Zabrak Bounty Hunter Bu format daha iyi. Ama yazıyla yazılmasın listeden seçilsin.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 listeden seçilsin dediğin unvan.php den mi? ordan olucak zaten. admine gidip benim nickimin altına şunu yaz demicez yani, title gibi olmicak[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Alomatik_2k, 05 Ocak 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Niye ırk? niye? factionu koyun gerisini sonra eklersiniz resim istediniz sürekli hatırlayıp hatırlayıp 5 dakka soldat oyniim sonra yaparım dediğim tipografi ödevini bırakıp yaptım. ırk mış yazıymış hurafe bunlar. ırklara şunları koyun human wookiee mon camalari trodashan Ben bu resimleri destekliyorum, hele vukiye sapına kadar destek =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Alomatik_2k, 05 Ocak 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Niye ırk? niye? factionu koyun gerisini sonra eklersiniz resim istediniz sürekli hatırlayıp hatırlayıp 5 dakka soldat oyniim sonra yaparım dediğim tipografi ödevini bırakıp yaptım. ırk mış yazıymış hurafe bunlar. ırklara şunları koyun human wookiee mon camalari trodashan bu resimleri bulana kadar düzgün bir ikon yapardın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Karşı olduğum şeyi niye yapiyim? photoshop olan birisi ilk sayfada Kath'ın verdiği resimleri hafif editleyip renk ayarlarıyla oynayıp yapabilir. Ben flash kullanıyom daha düzgün bi anime kız çizemedim uzaylıyı nası çiziim? edit: Ayrıca Google roxxor :D [signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 05 Ocak 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 unutulmasın.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bence de[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 denden çok fiyakalı olur ha :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 oda dooru haklisin tabi :) ama arada oluyor oyle ishte[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 unutulmayacak dimi :P diğer bölümlerden bi farkımız olsun nede olsa we have feeling something about the force deilmi :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yok unutulmadı. bir teknik admin'e rastlasam halledicem hemen.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 http://starwarsgalaxies.station.sony.com/fansite_kit/SWG_Fansite_Kit.zip Soenin kendi yaptığı logolarda var bu kitte. Fan siteleri için düşünülüp hazırlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 karakedi ile konuştum, herkes bi sürü şey istiyormuş o yüzden sırası geldiğinde yapılacakmış. bekleyeceğiz artık.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar