Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Madalyaları

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
-coLdwind-, 04 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
bu olayı o zaman

Penthesilea of Eclipse
Bounty Hunter

tarzı yapalım. faction ikonu koyalım. ırk ikonu koyalım. başka herhangi birşey lazım değil sanırım. herkes mutlu mu?
ewt bu şekilde olunca en güzeli, en uygun format bu. ama faction madalyaları hala daha çok renkli geliyo bana. yukarda twilight önermiş siyah fon üstüne beyaz logolar diye, bence de buna benzer bişe olmalı we ırk madalyaları da mat olmalı. yani mesela gri ile bej (böle mi yazılıyo lan?!) renkleri faction madalyaları için çok uygun bence. ırkta ise mesela bi rodianınki yeşil olmalı ama böle cıwıl cıwıl bi resim olamamalı arkası koyu, rodian resmi de yemyeşil parlamamalı koyu yeşil gibi olmalı. kısacası sırıtmayan logolar olmalı

said:
Penthesilea, 04 Ocak 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
Yalnız herkesinki böyle olmasın, bi bende Penth yazsın
olmaz mr.penth bunlar title deil, oyun için gerekli. herkesin oyun içindeki ön adı yazılıcak oraya[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

Ben derim ki, zaten 3 ümüz konuşuoz kabul gördü bu :

Penthesilea of Eclipse
Zabrak Bounty Hunter

aynı şekilde

Hede of Kettemoor
Wookie Marksman

veya

Luke of Movie
Human Jedi

şeklinde olacak işte
Bi de faction ikonu[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Niye ırk? niye? factionu koyun gerisini sonra eklersiniz resim istediniz sürekli hatırlayıp hatırlayıp 5 dakka soldat oyniim sonra yaparım dediğim tipografi ödevini bırakıp yaptım. ırk mış yazıymış hurafe bunlar. ırklara şunları koyun human wookiee mon camalari trodashan[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 05 Ocak 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Niye ırk? niye? factionu koyun gerisini sonra eklersiniz resim istediniz sürekli hatırlayıp hatırlayıp 5 dakka soldat oyniim sonra yaparım dediğim tipografi ödevini bırakıp yaptım. ırk mış yazıymış hurafe bunlar. ırklara şunları koyun human wookiee mon camalari trodashan

Ben bu resimleri destekliyorum, hele vukiye sapına kadar destek =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alomatik_2k, 05 Ocak 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
Niye ırk? niye? factionu koyun gerisini sonra eklersiniz resim istediniz sürekli hatırlayıp hatırlayıp 5 dakka soldat oyniim sonra yaparım dediğim tipografi ödevini bırakıp yaptım. ırk mış yazıymış hurafe bunlar. ırklara şunları koyun human wookiee mon camalari trodashan

bu resimleri bulana kadar düzgün bir ikon yapardın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Sosyal ağlarda paylaş

Karşı olduğum şeyi niye yapiyim? photoshop olan birisi ilk sayfada Kath'ın verdiği resimleri hafif editleyip renk ayarlarıyla oynayıp yapabilir. Ben flash kullanıyom daha düzgün bi anime kız çizemedim uzaylıyı nası çiziim?
edit: Ayrıca Google roxxor :D
[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????

[Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 05 Ocak 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bence de[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...