Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Madalyaları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence imp logosu büyük haliylede net değil. Boşlukları karakterini bozmadan biraz genişletmekte fayda var.. Ama asıl fikrim,hepsi için siyah fon üzerine beyaz logolar.
Mesaj tarihi:
16x16 da imperial logosu mu yoksa bildiğimiz bir daire mi belli olmuyor.

ben ulaşırım gereken kişilere de, önce madalya olayı hallolsun.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
Bence 3.logo en iyisi aralarında.

Irk,galaksi ve isim iyi bencede ama meslek olmasada olur gibime geliyor. Çokta doldurmanın anlamı yok.
Mesaj tarihi:
"Zabrak penth of eclipse..." tarzı birşey ekleriz ırk olarak. ikon değil yani. gerçi böyle de biraz saçma cümle oluyor ama.

ona da bir çare bulmak lazım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Penth the Zabrak of Eclipse
olacak doorusu. İnglizce derslerinde uyursan bööle olur işte :P
Hala ırkın yazılmasına gerek olmadığını savunuyorum. RP içinse aramızda zabrak imperiallar fln var. olay sadece "pis twilek" "hain zabrak" "yürüyen halı" dememizi sağlamaya kalıyo.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Mesaj tarihi:
aklıma gelmedi, wow daki arkadaşlarla konuşuyorum aynı zamanda kafam karıştı bir anda :)

tamam, öyle olabilir.

ayrıca adam twilektir, kendini forumda zabrak gösterebilir. tamamen ona kalmış birşey. nasılsa sorgulayan yok.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Mesaj tarihi:
öyle çok resmi olur.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

Mesaj tarihi:
ne zaman gelcek madalyalarimiz:)[signature][hline]Akse Xanadu
Retired Doctor
SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :)
Mesaj tarihi:
bu olayı o zaman

Penthesilea of Eclipse
Bounty Hunter

tarzı yapalım. faction ikonu koyalım. ırk ikonu koyalım. başka herhangi birşey lazım değil sanırım. herkes mutlu mu?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...