Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 www.uploadit.org dan koy buraya bakalım yorumlayalım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 http://forums.station.sony.com/swg/user_icons?icon_dir=Starwars http://forums.station.sony.com/swg/user_icons?icon_dir=Community_Veteran__Special öölesine araştırıyodum bunları buldum. [signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? [Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 28 Aralık 2004 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 neutrali oyundan ss alıp yapacam download oluyo yoksa yapardım şimdi.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Humanda çok yaşlıymış yav. Biraz genç , dinamik bir human bulun[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: Alomatik_2k, 28 Aralık 2004 00:22 tarihinde demiş ki: neutrali oyundan ss alıp yapacam download oluyo yoksa yapardım şimdi. Abi arkaplanı transparan yapabilir miydin peki?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of EclipseTescilli Liv Kristine Hastası1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 sadece flash var onu yapabileceğim ama flashta da baştan çizmek gerekiyo okula gitmedim zaten yapiim.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Uraştın baya ya saol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Flash halleri daha güzel küçültünce kötü oldu. İmperial simgesini çizerken 6 tane yuvarlak çizmek gerekiyo isteyen istediği mesajı çıkarsın :-P[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Hahahaha =) Süper olmuş abi, bence direk bunlar faction işaretleri, ama beyimiz ne der bilemem =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tescilli Liv Kristine Hastası 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Nooldu madalyalar? Flasha tekrar başladım sizin yüzünüzden bırakamıyom[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 bunlar baya güzel olmuş da renkler bu kadar canlı olmasa biraz daha mat olsa daha ii olur bence. boyut da biraz daha küçülebilir teşekkür ederiz alomatik[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 cold da beğenmiş de admin bekliyoruz =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 diğer madalyalara göre büyük olduğunu 16 16 yapmamı sölendi. 16 yapınca imperial neredeyde gözükmüyo 22 22 bence çok uygun özellikle de AO forumlarındaki resimleri ve yazıları düşününce. Kimse mi wastie ye ulaşamıyo?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bence imp logosu büyük haliylede net değil. Boşlukları karakterini bozmadan biraz genişletmekte fayda var.. Ama asıl fikrim,hepsi için siyah fon üzerine beyaz logolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 16x16 da imperial logosu mu yoksa bildiğimiz bir daire mi belli olmuyor. ben ulaşırım gereken kişilere de, önce madalya olayı hallolsun.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Safir of AO Martial Artist, L:37 bu tarz birşey de yapabiliriz isterseniz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İmperiallar her yerde sorun çıkarıyo işte :-P Server yazıyla yazabilir (22x22 imp logosunu hafiften değiştirdim. --------- Seçiniz) [signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????[Bu mesaj Alomatik_2k tarafından 04 Ocak 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Evet class seçilebilir, galaksi seçilebilir ve isim yazılır Penthesilea of Eclipse Bounty Hunter gibi mesela[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bence 3.logo en iyisi aralarında. Irk,galaksi ve isim iyi bencede ama meslek olmasada olur gibime geliyor. Çokta doldurmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 "Zabrak penth of eclipse..." tarzı birşey ekleriz ırk olarak. ikon değil yani. gerçi böyle de biraz saçma cümle oluyor ama. ona da bir çare bulmak lazım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 Ocak 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Penth the Zabrak of Eclipse olacak doorusu. İnglizce derslerinde uyursan bööle olur işte :P Hala ırkın yazılmasına gerek olmadığını savunuyorum. RP içinse aramızda zabrak imperiallar fln var. olay sadece "pis twilek" "hain zabrak" "yürüyen halı" dememizi sağlamaya kalıyo.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 aklıma gelmedi, wow daki arkadaşlarla konuşuyorum aynı zamanda kafam karıştı bir anda :) tamam, öyle olabilir. ayrıca adam twilektir, kendini forumda zabrak gösterebilir. tamamen ona kalmış birşey. nasılsa sorgulayan yok.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 öyle çok resmi olur.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ne zaman gelcek madalyalarimiz:)[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor SiriuSs, 02 Ocak 2005 22:24 tarihinde demiş ki: way be lietrett ne kadar zaman gecirmistik halbuki senle coronet cantinada demek kaderlerimiz aynıymıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu olayı o zaman Penthesilea of Eclipse Bounty Hunter tarzı yapalım. faction ikonu koyalım. ırk ikonu koyalım. başka herhangi birşey lazım değil sanırım. herkes mutlu mu?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen? [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 Ocak 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar