Sly_Allen_Quax Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben Scplerime Nebula Hediye Stogundaki Rare Dye'i Ekledim Fakat Bu Dye la Her$ey Boyan1yor.. Yard1m Ederseniz Sevinirim[signature][hline]Ah VURMA! ORDA YARA VAR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 boyamak istediğin itemların id lerini al ve şöyle yap if = i_göbek,isöbek else return 1 hatırlamyorum hiç bişey birazdan cevap gelir.Ben sana veriyim böyle dene bişeyler bulursun belki kendin yada bak şöyledew yapabilirisn if Return 1 Elseif = boyamak istediğin itemlar Src.sysmessage boyadın aferim [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 24 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bozmuş olabilirsin scripti yaz bakayım rare dye scriptini buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya da... adam game master charı ile deniyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Type olmuyormu? if ( > 0) if ( = t_cloth) src.targ.color= eğer more boyama sayısı ise more=-1 else src.sysmessage Bunu boyayamazsınız. return 1 endif else src.sysmessage Boyaniz bitmis. gibi birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: TaZmAnYaK, 24 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: bozmuş olabilirsin scripti yaz bakayım rare dye scriptini buraya o bozar ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bovin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bence sen onun yapılmısını al ugrasmaya degmez : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Werb, 25 Ocak 2005 12:46 tarihinde demiş ki: ya da... adam game master charı ile deniyor ;) ahahaha koptum harbi olabilir yani :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar