masa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Belli bir limit varmış onun için çekemiyorum paramı. Kredi kartı tanımlarsanız limit kalkar diyor. Kredi kartımı tanımlamaya çalışınca da "Üzgünüz ancak söz konusu kredi kartı ek PayPal hesaplarında tanımlanamaz. Lütfen farklı bir kredi kartı tanımlayın." diyor. Paramı istiyorum. Ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ek paypal hesaplarına eklenemez ne demek ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 kaç para çekicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 1765tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 450tlsini cektim, gerisi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 bana yolla ben çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 gerçek mi şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Benim hesaba gönderebilirsin, havale/eft olarak geçerim sana aynı gün. Yardımcı olmak maabıonda. Aldığın uyarı da o kredi kartı başka bi paypalde kullanılıyorsa olabiliyor. Çözüm basit. Gidip migrostan bitane paypal prepaid al KK eklemek istemiyosan, içine 30-40 tl civarı bişey yüklüyorsun para görünsün içinde diye, onu ekleyince de kabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Hesap tanimla istedigin kadar withdraw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Yok Esh, Kredi kartı ekleyip "verified" olmadan aylık limit koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Haa ok. Tabi bende kayitli ondan bisi olmadi. Ekledigin hesabin verified olmasi gerekmiyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar