kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 allahım ben level 40 questlerinde bile bu kadar baydığımı hatırlamıyorum size 10 tane betrayer orc ismi veriyo ve haritadaki kordinatları veriyo siz tek tek arıycaksınız bunları tabi l2dc.onlinewelten.com dan haberiniz yoksa ben sonradan öğrendim /loc yaza yaza gezeceksiniz ki baydım artık sonardan burayı buldum ve serahden betrayerların ,ismini yazıp yerlerini gösteriyo güze lbi site yani anlıycanız her neyse bu 10 betrayerdan her birinden 1 item düşücek ve hepsi sürekli spawn olmuyolar 1 saate felan düşünsenze gidiyosunuz orcun yanına ve sizden önce birisi öldürmüş tekrar başka birini bul yürü babam yürü ve kestiğinizde %100 item vercek de değil random 2 tanesi veriyomuş bu kadar bayık bi quest olamaz sakın yapmayın !!![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar