Jade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaslar Nebulada [From xxx] factionu gibi ben de bir script yazmak istiyorum bunu yaptim ama buna üye olanlar baska bir guilde giremiyorlar.Ben bunu nasıl yapacam bir yardim edermisniz ..[signature][hline]--------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 girmesin zaten bosver. ya girdigi guilddeki baska adamlar baska bi factiondaysa birbirlerini kesip kesip silver gold toplarlar. factiona giren guilde girememeli kanimca. tabi ugrasip bu tur olaylari engellerm diyosan baska[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bir şey sorcam normal guild scp sinde playerın üstünde yazan guild name in rengini nerden değiştirebilirim bulamadım bir türlü[signature][hline]--------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Jade o factionları yazıcak bilgin deneyimin tecrüben varsa bu sorduğun soruda basit bir şeydir senin için bare yazdım deme yani.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yazdım dediği kısım [from xxx] herhalde :)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yaw yaptigim sey calısıyo da her seyi bitirdim onun rengini belirliyorum ama yine aynı renklte oluyo bi farkı olmuyo[signature][hline]--------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yazmak istiorum demis adam yazdim dememis[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Jade, 25 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: bir şey sorcam normal guild scp sinde playerın üstünde yazan guild name in rengini nerden değiştirebilirim bulamadım bir türlü fix.scp de [< arat guild le ilgili birşey bulursun [ ın onune @1013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bunu yaptım demiş[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 15 saat sonra cevabını vermişsin adama helal :D [signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? [Bu mesaj Xcrack tarafından 26 Ocak 2005 05:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Darklight1903, 24 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: girmesin zaten bosver. ya girdigi guilddeki baska adamlar baska bi factiondaysa birbirlerini kesip kesip silver gold toplarlar. factiona giren guilde girememeli kanimca. tabi ugrasip bu tur olaylari engellerm diyosan baska nebula'da hatırladığım kadarıyla faction üyelerinin bir guilde girebilmesi için , girmek istediği guild'in onun faction yönünü desteklemesi lazım.böyle oluncada problem kalmıyor.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kisitlama gelio yani en iyisi kasmamak dimi :P[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar