Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 şimdi alman ligini yayınlıcak artık bu kanal ve bir çok yayın kanalında bu kanalı kaldırdılar tivibu yeni bir paket getirdi.. kablolu tv new diye bir kanal getirdi dün hiç yoktu eurosport. dsmart web üzerinden satış yapıyor şuan için ama orasıda kaldıra bilir. öyle işte bilgi vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 digitürk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 eurosport 2 gitmiş eurosport news gelmiş ama açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 eurosportplayer kullanıyorum. ama zekilerin türkiye için tablet/smartphone app yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 eurofutbol gelir yakında np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 dijiturk ne yaptı bilmiyorum oda büyük olasılıkla kaldıra bilir ama zaten spor kanallarını ek para ile satın alıyorsun. sanmıyorum orada kaldıralacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 şimdilik digitürk devam ediyor gibi. hala eurosport1 ve 2'de bisiklet izleyebiliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 digiturk'te var ya mis gibi izliyoruz. hatta eurosport 2 kanalını da hd'ye cevirmisler cillop olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar