Drall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 İyi günler. Beyoğlu belediyesinde bizim minnoşu kısırlaştıralım diyoruz, hiç oraya yolu düşmüş olanınız var mı? Aman topuklarını vurarak kaç mı dersiniz yoksa? Bizim buraların kedici ablası orayı çok önerdi burdaki her sokak kedisinin ameliyatını belediyede yaptırıyomuş hiç sıkıntı yaşmamış. O yüzden biz de orada yaptıralım dedik Kedi 8 aylık olduğunu tahmin ettiğimiz erkek bu arada, ama topçukları vücuduna ve sokaktaki boyutdaşlarına kıyas çok küçük, suratı da dişi gibi zaten gören dişi mi diye soruyo. bence kesin .bne sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 adını minnoş koyarsan öle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 kalem sok diyorlar hep. yada kulak cöpü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Seele said: kalem sok diyorlar hep. yada kulak cöpü. niye ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 pardon karistirdim erkek kediymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 İbne değilsede kulak çubuğundan sonra sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 belediye = kasap erkek kedi oldugu icin daha az sorundur ama muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Hadi ya :/ ya bu kedici ablayla konuştum bugün, "orda üç veteriner var şefleri çok iyi gerisi o kadar iyi değil. Şefleri cihangirdeki bi kliniğin şefinin kankası zaten o vet yönlendirmişti beni ona" falan dedi. O direkt şefin çalıştığı saati öğrenip ona randevu ayarlıcakmış. Bakarım orda adam içime sinmezse zaten kediyi alır geri çıkarım ya. Bu arada standart prosedür vazektomi mi yoksa testisleri komple alma mı erkek kedide? Topçukların tamamını alırsa formoller kitaplığıma koyarım sdf. Ya da pilava karıştırıp yedirsem mi hayvana sünnet derisi misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 belediyeler eksik malzeme ile, intern kivaminda veterinerler ile ve assembly line mantigi ile calisir. sokak kedisini maliyetsiz hizli kisirlastirmak icin paraniz yoksa iyi de, evimdeki kediyi goturmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 O zaman ben bi bu kediciablanın belediyede bahsettiği vetle tanışayım, içime sinmezse direkt başka bi klinik araştırayım ya teşekkürler Bi de malzemelerini falan dışardan alırım ya vet iyiyse, gönlümden ünide yaptırmak geçiyo ama inanılmaz uzak, oraya gidene kadar kedi çok gerilir ameliyat öncesi, dönüşte de hepten helak olur Bi de kısırlaştırdıktan sonra acana'ya devam edebiliyo muyuz mama olarak? Birkaç yabancı forumdan sadece acana, orijen vb mamalar vercekseniz sterilised mamaya geçmenize gerek yok, öbür türlü sterilised mamaya geçin yazıyo, ama kimisi de ne olursa olsun sadece sterilised diyo. Bilemedim ondan, baktım şimdi nd kısırlaştırılmış kedi mamaları acanadan bile pahalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 idrar yolunda tikanmalar istemiyorsan steril mamaya gecmen gerekiyor. protein abansalar da filler kullansalar da kullanmasalar da gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ben de öyle biliyordum işte de bugün tahılsız "üst kalite mamalar" için öyle birkaç yerde yazı görünce sorayım dedim. hani belki royal canin değil de acana kullanınca taş oluşumu olmuyordur hakkaten ne bileyim. çok seviyorum hayvanın tüylerini, hele bi de ancur*unun tüylerini sevdirmiyo mu ölüyorum dsf *: arka bacaklarının arasından sarkan göbekli yağlı kısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Belediye veterinerine yaptır gec,erkek kedi kısırlastırması 3-4 dakıkalık iş,sonucta dikiş bile atılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Belediyede çalışan iki veterinerle tanıştık, ikisi de dünya iyisi insanlardı. Ameliyatta da gerçekten inanılmaz naif ve estetiklerdi. Birisi bizimkini birisi de dişi bi sokak kedisini kısırlaştırıyodu, dişinin kesisi yandan gayet minimal bi kesiydi, bizimki zaten var gibi yok gibi Belediyenin ara elemanları sıkıntılı gibi ama. Veteriner hekimlerin ince hareketlerinden sonra onlar çok kBa geldi. Bu arada hekimlerin ikisi de dahiliye uzmanıydı. Ortopedik ameliyatlarda ciddi sıkıntı yaşayabiliyolarmış, bi ortopedistlere ihtiyaçları varmış. Ama kırık çıkık harici her şey için bundan sonra beyoğlu belediyesine giderim ben Şimdilik minnoş ayılmacalarda, mama olarak ne alalım onu araştırıyoruz. Ne önerirsiniz mama olarak? 4 5 aydır acana balıklı kullandık sadece. Şimdi de başka bir mamaya geçiş yapabilecek kadar acana var elimizde bu karıştırıp verme meselesinde. O yüzden acil bi mama bulmamız lazım. Acanadan sonra onunla aynı kalite kosırlaştırılmış kedi maması olarak neler var? Bi nd'yi biliyorum bu kalite, onu uygun fiyatlı araştırıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Royal Canin'nin kısırlaştırılmış kedi mamasını alıyordum ama ND'ye geçiş yaptım. Burada biri tavsiye etmişti. 4 ayı geçti çok memnunum. Tüyleri bile değişti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Nd düşünüyorum gibi ben de. Nereden ne kadara alıyosun sen? Bi de düşük tahıllıyı mı tahılsızı mı alıyosun? Sanabelle nası kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Düşük tahıllı alıyorum. Tahılsız Acana denemiştim daha önce ama ağır gelmişti, mideleri bozuldu kustular fln. Cesaret edemedim tamamen tahılsız almaya. İnternetten alıyorum 10 kg. Zibil tane site var hangisinde daha uygunsa onu tercih ediyorum. En son zooplus'tan aldım yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Ben de en ucuz zooplus gördüm. Aylardır acana kullanıyorum, benimkinin mide bağırsak sistemi muhtemelen alışmıştır tahılsıza iyice. On kilo mu alsam önce bibuçuk mu alsam diye tereddütteyim şu an Şimdi de balıklı mı aliyim kuzulu mu yoksa yaban domuzlu mu diye düşünüyorum. Hipotermili bi karikstürü vardı uğur gürsoyun o geldi aklıma sdf Aylardır balıklı acana yiyo, başka bişey deniyim mi yoksa direkt balıklı mı aliyim yine? Bi de elbet sever dimi ya? Bibuçuk kilo alınca çok pahalıya geliyo, gerçi on kiloyu da bayatlatır. Taksim tarafında oturan varsa beş beş bölüşelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Eukanuba nası bi mama? Babam ben çocukken köpeğine sadece eukanuba alıyodu diye hatırlıyorum, ama forumlarda hakkında çok bilgi bulamadım. Kedi için de varmış bu mama, sitesinde şöyle bir yazı gördüm bi de http://www.eukanuba.com.tr/makaleler/kisirlastirilmis-her-kedi-sterilized-kedi-mamasiyla-beslenmek-zorunda-midir/ Acaba acana'ya devam etsem hareketlerinde bi azalma olmazsa sıkıntı olmaz mı diye düşündüm, yabancı birkaç forumda da benzeri şeyler okumuştum ama ne bir makaleye rastgeldim bu konuda, ne de bi klinik araştırmaya. Araştırıcam şimdi takıldı kafama. Gerçi nd kısırlaştırılmış tavuklu tahılsız söyledim bugün, ona geçicem şimdi ister istemez ama kısırlaştırılmış nd devam ederken bu meseleyi de bi araştırıcam ya. Doğru düzgün yayınlara rastgelirsem paylaşırım burda. Acana rejiminde taş sorunu olan olmuş mu, ya da kısırlaştırılmış mama bileşenlerinin kısırlaştırılmamıştan analitik bileşen farkları neler falan onları araştırıcam boş bi vaktimde Ps: düşük kalite mamalardan zaten söz etmiyorum, proplan, royal canin vs normal kediler için olanlarını verirsem taş olacağını biliyorum örnekleri var onların internette, ama acana için ya da benzeri üst kalite mamalar için örneğe rastgelmedim hiç, ama risk de alamıyorum işte denemek adına. Düzgün bi kaynak bulana kadar kısırlaştırılmışa devam edicem mecbur Edit: nd kısırlaştırılmışın sadece tavuklusunu buldum bu arada, başka çeşitlerini bulan olursa ses edebilir mi? Bibuçuk kilo söyledim şimdilik. Önce bi kakasının kıvamı, gündeki idrar sayısı vs gözlemliyim dedim, ona göre on kiloluk sipariş edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar