Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Sirf kasaya bisi dokmemek icin yillardir kasayi masanin ustune koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben de laptop'u yere koyuyorum o günden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 abi bu yeni kasalar lanet olsun ya kasanın üstüne kocaman fan koymuşlar oradan leakledi ama çok az leaklemesine rağmen board gg çekti anında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Fan olmasa da bosluk olabilir, sirf fan koyulabilir olmasi icin. 286 kasasi degil hicbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 yahu hiç kimse bu vatanla ilgili bu süreçleri yaşamadı mı, vicdansızlar insan bilgisi varsa yazar, bende boş boş gidip geliyorum. tam çakallar ama süreç dolduğu için değişim ve iade isteğimi merkeze iletmişler, merkez servise talebimi bildirecekmiş bayrama kadar işlemler olurmuş. muş da muş hadi bakalım dedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 logitech wireless mouse ve klavye almıştım. laglıyodu problem falan vardı götürdüm. logiteche gönderdiler vs sora aynı fiyata kablolu aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 abi temmuz gibi verseydin o sıcakta boardtan ice tea'yi hemen emerlerdi ama ağustosta emmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar