Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjklilere duyurulur:Okan KOÇ artık beşiktaşlıdır.

SbNN

Öne çıkan mesajlar

ahahah hakkaten adamı tehtid filan mı etmişler lan??? yuh yani ne diyimki eğer öleyse yönetimi gözlerinden öpüyorum.

cordobayı da alsınlar birdaha laf etmicem bunlara(yalan!!!) :P hatta kongre üyesi olsaydım seçimlerde bunlara oy verirdim(kuyruklu yalan!!!!) :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

"Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'a bir çalım daha attı, Gençlerbirliği'nin sağ kanat oyuncusu Okan Koç için Başkent ekibiyle anlaşmaya vardı. Kartal, Ümit Milli Takım'da da oynayan futbolcu için 1 milyon 600 bin doların yanı sıra Ali Cansun ile PAF takımda oynayan Bülent Kocabey ve Ali Öztürk'ü de Kırmızı-Siyahlı ekibe verdi. Siyah-Beyazlılar bu üç oyuncuyu iki yıl içinde istediği taktirde 250'şer bin dolar ödeyerek geri alabilecek."[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

o da çok iyi mantıklı olanı da o yani cavcav hayatta kiralatmazdı. 3 oyuncuyu da geri alacağımızı biliyor sonuçta 750+1600 2.350 ye almış olacağız okanı bunun yanında 3 oyuncumuzu 2 sene oynatacak iki taraf içinde iyi özellikle bjk açısından 3 genç oyuncusu gençler gibi takımda özellikle ersun yanal gibi adamın elinde pişecek

inşallah doğrusu budur
Sosyal ağlarda paylaş

3ünü de alacağız ehe kesin yani

bülenti bilmiyorum ama ali cansun zaten alınacak. diğer ali de süper. adam 16 yaşında paf-süper genç maçını izledin mi kupa töreni gününde. luce öok beğeniyormuş adamı sergen paf idmanlarına gidip ilgileniyormuş adamla lol

yani direkt verilseydi çok üzülürdüm
Sosyal ağlarda paylaş

okan ben doğuştan beşiktaşlıyım odamda metin ali feyyaz posterli vardı demiş

mahuahuahuhuauha ben dememiş miydim :P

her ne kadar daha önce de okanın bjkli olduğunu duysamda bunlar palavra. herkes anlasın işte futbolcular bizim gibi değil nerede oynarlarsa orayı tutuyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

lol

taraftara kendini sevdirmek zorunda, ama akıllı adam baştan rengini belli etmez

yani yorum yapmayacaktı ne galatasaray ne fener ne beşiktaş, imzayı attıktan sonra başlıcaktı konuşmaya 'benim damarımı kesseniz siyah-beyaz akar' 'bana küçükken kartal derlerdi' 'hep bu heykelin önünde beşiktaş formasıyla poz vermek istemiştim, bugüne kısmetmiş..' vs.

şimdik bir kesim taraftar hemen kabullenemeyecek adamı galatasaray adına sözler söylediği için[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

bjk nin ali cansunu vermsi cok anlamsız bence ilerde yıldız lacak bir futbolcu hos genclerde kendini dahah iyi gelistirir tabi oynatırlarsa
cunku zaten kiralık oldugu icin 2 sene sonra donucek bjk ye genclere maddi bi kazancı olmayacak o yuzden ordada oynayamayabilir
uzuldum ali cansun icin
okana gelince cok sevdigim bir futbolcu insallah basarılı olur...
Sosyal ağlarda paylaş

darksun cordoba olayı kesin mi?

bugünkü gazetede fenerbahçe ortega ile cordobayı takas etmek istiyo gibilerinden bir haber çıktı da..[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok da akıllıca Ali Cansun'un verilmesi. BJK'de yeni forvet alınmazsa bile, İlhan Mansız, Ahmet Dursun, Sinan Kaloğlu var. Eser de hala duruyo, forvet oynayabilecek zilyon tane de orta sahamız var. Ali Cansun forma şansı bulamazdı, şampiyonluğa oynayan GB gibi bi takımda oynaması hem bizim hem kendisi için avantaj.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da Okan'ın açıklaması:

Hiç düşünmemiştim

‘‘Kimse benim kadar Beşiktaşlı değildir. Numaralı tribünde beni iyi tanırlar. Birçok maçı gizli gizli izledim. Beşiktaş yönetiminin bonservisimi alacağını düşünmemiştim. Önce bana şaka gibi geldi. Ardından G.Saray'dan aradılar. Ağabeyimle konuşmuşlar. G.Birliği yönetimi ile görüştükten sonra olayın ciddiyetini anladım. Beşiktaşlı yöneticilerin bonservisim için gösterdikleri çabayı unutmayacağım.’’

Gücü olan kazandı

Türkiye'de büyük takımların büyük paralar harcayarak bu noktalara geldiğini hatırlatan Okan Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Beşiktaş beni alarak, parasal olarak büyük fedakarlık yaptı. Demekki, bu güç işi. Türkiye'de de Beşiktaş'ın alamayacağı futbolcu yok. Beşiktaş büyük bir iş başardı. Ben de siyah beyazlı camiaya olan borcumu ödemek için tüm gücümü sergileyeceğim ve Şampiyonlar Ligin'de zirveye çıkacağım.’’[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

Okan Koç zaten asla ben galatasarylıyım gibi bi açıklama da yapmadı
konuyu saptırmayın

sadece gs ile görüşme yaptı
ama gs oyuncunun bonservisi klüpte olmasına rağmen gidip önce oyuncuyla konuştu,okanda bonservisimi alırsanız gelirim demiş, olay budur bonservsimi alırsanız söz gelirim demiş buda gsli olduğu anlamına gelmez

e bonserviside bjk alınca doğal olarak Şampiyon takımda oynamak istemiştir,ayrıca direk Şampiyonlar ligine katıldığımızı tekrar belirtmeme gerek yok sanırım :)[hline]Hit the battle now we high speed
With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed
Sosyal ağlarda paylaş

bugun gazetenın bırınde okan bu transfer zorla gerceklestı ben galatasaraya gıtmek ıstıyordum besıktas yonetımı bızım baska anlasmıs artık besıktas ıcın ter dokucem yazıyordu pekı bu adam ne kadar yararlı olcak sızce[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...