Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ahahah hakkaten adamı tehtid filan mı etmişler lan??? yuh yani ne diyimki eğer öleyse yönetimi gözlerinden öpüyorum. cordobayı da alsınlar birdaha laf etmicem bunlara(yalan!!!) :P hatta kongre üyesi olsaydım seçimlerde bunlara oy verirdim(kuyruklu yalan!!!!) :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 "Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'a bir çalım daha attı, Gençlerbirliği'nin sağ kanat oyuncusu Okan Koç için Başkent ekibiyle anlaşmaya vardı. Kartal, Ümit Milli Takım'da da oynayan futbolcu için 1 milyon 600 bin doların yanı sıra Ali Cansun ile PAF takımda oynayan Bülent Kocabey ve Ali Öztürk'ü de Kırmızı-Siyahlı ekibe verdi. Siyah-Beyazlılar bu üç oyuncuyu iki yıl içinde istediği taktirde 250'şer bin dolar ödeyerek geri alabilecek."[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 haydaa ciddi misin? bütün neşemi kaçırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 büyük ihtimal kiralama süresinin sonunda ilk sözleşme imzalama hakkı beşiktaş'ındır okan koç için tüh ya[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 abi ne kiralığı ya 3 oyuncuyu bırak 1.6 milyon dolar ne demek???? kiralık olamaz ya da kafayı yerim salak olan cavcav değil bizim yönetim olur ulan cordobanın bonservisi o kadar okana o para kiralamak için verilmez yannışın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Saçmalama abi bonservisiyle beraber aldık . Ali Cansun ve Paf takımından 2 oyuncuyu da bonservisleriyle beraber verdik. Ama 250 bin $'ê geri aLabiliyoruz bu 2 yıl içinde. Doğrusu bu..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 o da çok iyi mantıklı olanı da o yani cavcav hayatta kiralatmazdı. 3 oyuncuyu da geri alacağımızı biliyor sonuçta 750+1600 2.350 ye almış olacağız okanı bunun yanında 3 oyuncumuzu 2 sene oynatacak iki taraf içinde iyi özellikle bjk açısından 3 genç oyuncusu gençler gibi takımda özellikle ersun yanal gibi adamın elinde pişecek inşallah doğrusu budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Doğrusu bu tabiki. En olmadı Ali Cansun'u alcaz geri. 1.6+0.25 = 1.85 M $ e malolacak..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 3ünü de alacağız ehe kesin yani bülenti bilmiyorum ama ali cansun zaten alınacak. diğer ali de süper. adam 16 yaşında paf-süper genç maçını izledin mi kupa töreni gününde. luce öok beğeniyormuş adamı sergen paf idmanlarına gidip ilgileniyormuş adamla lol yani direkt verilseydi çok üzülürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Okan işi süper oldu ya. Nihat'ı çok arıyoduk artık bi kanadımız oldu yıllar sonra :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 okan ben doğuştan beşiktaşlıyım odamda metin ali feyyaz posterli vardı demiş mahuahuahuhuauha ben dememiş miydim :P her ne kadar daha önce de okanın bjkli olduğunu duysamda bunlar palavra. herkes anlasın işte futbolcular bizim gibi değil nerede oynarlarsa orayı tutuyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ben de onu Kanal D haberde duydum raider. Hatta 1-2 sayfa önceye yazmıştım :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 lol taraftara kendini sevdirmek zorunda, ama akıllı adam baştan rengini belli etmez yani yorum yapmayacaktı ne galatasaray ne fener ne beşiktaş, imzayı attıktan sonra başlıcaktı konuşmaya 'benim damarımı kesseniz siyah-beyaz akar' 'bana küçükken kartal derlerdi' 'hep bu heykelin önünde beşiktaş formasıyla poz vermek istemiştim, bugüne kısmetmiş..' vs. şimdik bir kesim taraftar hemen kabullenemeyecek adamı galatasaray adına sözler söylediği için[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 gitti ali cansun :([hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Cordobanında bonservisi alınmış, baya ii gidiyorlar transferde, ibrahim i de alabilirseler süper olcak :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bjk nin ali cansunu vermsi cok anlamsız bence ilerde yıldız lacak bir futbolcu hos genclerde kendini dahah iyi gelistirir tabi oynatırlarsa cunku zaten kiralık oldugu icin 2 sene sonra donucek bjk ye genclere maddi bi kazancı olmayacak o yuzden ordada oynayamayabilir uzuldum ali cansun icin okana gelince cok sevdigim bir futbolcu insallah basarılı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 darksun cordoba olayı kesin mi? bugünkü gazetede fenerbahçe ortega ile cordobayı takas etmek istiyo gibilerinden bir haber çıktı da..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bence çok da akıllıca Ali Cansun'un verilmesi. BJK'de yeni forvet alınmazsa bile, İlhan Mansız, Ahmet Dursun, Sinan Kaloğlu var. Eser de hala duruyo, forvet oynayabilecek zilyon tane de orta sahamız var. Ali Cansun forma şansı bulamazdı, şampiyonluğa oynayan GB gibi bi takımda oynaması hem bizim hem kendisi için avantaj.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Bu da Okan'ın açıklaması: Hiç düşünmemiştim ‘‘Kimse benim kadar Beşiktaşlı değildir. Numaralı tribünde beni iyi tanırlar. Birçok maçı gizli gizli izledim. Beşiktaş yönetiminin bonservisimi alacağını düşünmemiştim. Önce bana şaka gibi geldi. Ardından G.Saray'dan aradılar. Ağabeyimle konuşmuşlar. G.Birliği yönetimi ile görüştükten sonra olayın ciddiyetini anladım. Beşiktaşlı yöneticilerin bonservisim için gösterdikleri çabayı unutmayacağım.’’ Gücü olan kazandı Türkiye'de büyük takımların büyük paralar harcayarak bu noktalara geldiğini hatırlatan Okan Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Beşiktaş beni alarak, parasal olarak büyük fedakarlık yaptı. Demekki, bu güç işi. Türkiye'de de Beşiktaş'ın alamayacağı futbolcu yok. Beşiktaş büyük bir iş başardı. Ben de siyah beyazlı camiaya olan borcumu ödemek için tüm gücümü sergileyeceğim ve Şampiyonlar Ligin'de zirveye çıkacağım.’’[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Okan Koç zaten asla ben galatasarylıyım gibi bi açıklama da yapmadı konuyu saptırmayın sadece gs ile görüşme yaptı ama gs oyuncunun bonservisi klüpte olmasına rağmen gidip önce oyuncuyla konuştu,okanda bonservisimi alırsanız gelirim demiş, olay budur bonservsimi alırsanız söz gelirim demiş buda gsli olduğu anlamına gelmez e bonserviside bjk alınca doğal olarak Şampiyon takımda oynamak istemiştir,ayrıca direk Şampiyonlar ligine katıldığımızı tekrar belirtmeme gerek yok sanırım :)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bugun gazetenın bırınde okan bu transfer zorla gerceklestı ben galatasaraya gıtmek ıstıyordum besıktas yonetımı bızım baska anlasmıs artık besıktas ıcın ter dokucem yazıyordu pekı bu adam ne kadar yararlı olcak sızce[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar