RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Gaza gelir O gazla zayıflar[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 natural_jedi da gelecekmiş.. forumlarla ilgisini kesmiş olmasına rağmen sevdiği kişilerin listede olduğunu benden duyunca gelmeye karar vermiş.. cuma olması onun için de daha iyi olurmuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 19 Ocak 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 bend e düşünüodum bu adam yanlış yaptı xy olayında ama ne yanlış:) biyoloji sux[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 iyi bakarsan kocaman taşımayan yazdığını göreceksin be freedom..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya cuma olsun b@blar pLz ya..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 :( lan olm adam çok ısrar ediyor ben bile dayanamıyorum lam[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 tiz vurun kellesini de sussun![signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Abi yanlış oldu tiz değil Bass vurun kellesini zhuahua Tez[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Granader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 irtibat için [email protected] salı çok ii aslında
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 durum nedir? Uyandırırız alexi Bu arada saat 2 de falan olsun sabahtan spora gidecem sonra kasamam walla ya da 2 den sonra katılırım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 2den sonra katılırsın cthulhu duymasın ama salı daha iyi gibi angelus falan da katılabilio cuma günü ama bunca kisiyi simdi cuma gününe cevirebilicez mi??? eğer herkes olur derse cuma da yaparız ama simdilik salı günü alexiyi uyandırma isinde sen varsın(kim vardı unuttum:), redallhoor var bi de ben varım uyandıracaz yani herifi:)[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 BEEEENN TEEEEKK YETTTTEEEEEEERRRRİİİMMM OHAAAYYYYYTTTTTT[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
Granader Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 olm cuma mübarek gün şaraplı nargile filan alınırsa hehe
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 sayın patiler cthulhu ve natural_jedi kardeşlerimin cuma konusundaki ısrarı üzerine cuma gününü düşünelim derim... olmazsa 2 gününü kaldırabilecek maddiyatta olanlarlarla salı günü de buluşabiliriz...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 salı yapalım parası kalanlarla cuma da yaparız?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Brave Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 !!!!! (yanlis anlasilmasin dikkat çekmek içindi =) ) Beyler bu ortami güzel dediginiz KANTIN denen yerer tam olarak tarif edermisiniz marmara üni falan dedinizde oralari biliyorum ama Floryadan çiktimmi nasil giderim bilmiyorum. Guzel tarif yapana simdiden tesekkurler...
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 florya iyidir ya ben de ataköydeyim. Bu arada ne diyordum, KANTİN MANTİN göztepe tarafları uymaz derim. Belki kadıköye gitmeye bile üşenirim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eagle, olm asıl tayfa salı günü buluşsun ondan sonra buluşmak isteyenlerle cuma günü bir daha buluşuruz ama buradaki ilk pati buluşmasını salı günü yapma taraftarıyım ben bir çok kişi için sorun çıkacak gibi gözüküor ama eagle ınd ediği gibi sonrasında buluşmak isteyenler cuma günü bir daha buluşabilir[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: eagle_dnz, 20 Ocak 2005 14:00 tarihinde demiş ki: salı yapalım parası kalanlarla cuma da yaparız? [signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ula bi karar veremediniz beee[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 salı yapıyoruz hoca salı sen gelicen mi onu söyle[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Salı olsun o gün sağ kurtulanlar cuma bi daha buluşsun (: Ula resimlere baktım "Bunlar benden büyük lan tiplere bak" dedim içimden...Neyse yaşıtmışız :P[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ayrı gayrı olmaz adamın asabını bozmayın ! herkes aynı gün buluşsun! :hrr: :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 walla cthulhu yu satıcaz mecbur o zaman zaten ayrı gayrı olmayacak resmi buluşma tarihi salı günü isteyenler cuma günü de buluşacak[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 cuma da varım salı da varım.. ee sonuç olarak ben bir varlığım var olmak için varım.(pardon me?)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Öne çıkan mesajlar