RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Senin yüzüne ne olmuş :) Ok ok boğada buluşalım herkez yakasına pembe bir gül taksın gerçi haldun tanerde olur benim okulum orası nede olsa[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben öcü gibi simsiyah gelcem ordan tanırsınız :B[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ahaha adam kendisi dedi eskişehire gidiyor[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 haldun taner olmasın tsunami çıkar. hangi mekana gidiceğinizide kararlaştırın. rembetiko güzel olur derim. ben zaten buluşma yerine gelmem zaten yetişemem her zaman ki gibi en son gelen ben olurum.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 buluşacağımız yer bogadaki simit sarayı olacak gidiceğimiz yer de sınır diye düşnüülüyordu sonra otağ oldu rembetiko falan da denio(ben de ilk defa duydum orayı) karar verelim o zaman namesiz sonra buluşma istersin sen artıknese artık, gecmis olsun[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Efsanevi ekme mevzuu, by Purovlır ; Alexi giyinir, antalya ekibini karşılamak için yola çıkar.Velakin içine bir kurt düşer, arar praw'ı. "Alo?Ben çıktım, hadi sende bekletme." "Olm ben Bursadayım." "E baban ama."[signature][hline]It's impossible to proove your existence without a society makes your existence possible.You are a lie, even to yourself, with out a society.Even though, what makes your existence so important to yourself?Society or your ego?Although it is impossible to refuse your ego.That's why they still call you "animal".
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 o da güselmiş, satışalrda ilk on a girer walla ya zaten her paticik buluşması gibi bunda da 4-5 tane satış bekliorum ben açıkçası o yüzden de sayıyı ne kadar yüksek tutarsak satış sonrası kalan sayı o kadar yüksek olur falan die düşünüorum ben[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 olm işim çıktı gititm bursaya :) ani oldu olay[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Prawler, 21 Ocak 2005 17:29 tarihinde demiş ki: ahaha adam kendisi dedi eskişehire gidiyor söyleyene bak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: _-Sturm-_, 21 Ocak 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Ben gelmiyorum.. hayda sende mi?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 nası ya??? sturm hoca sen yapma bari ya satış yapmayanlar listesindeydin sen yapma hoca ya[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 up[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Abisi bu organizasyon sakata gelcek gibi ama du bakam :)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 gelmez sakata siz gelin ben sturm u getiririm organizasyon da olur bir daha fırsat mı olcak???[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cuma yapılırsa sturm de gelebilirmiş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lan ferit ayartıyomusun milleti 3-5 milyona cuma olsun diye[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 evet.. cuma olsun işte alla alla ne zararı var size..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya ben sana ne dedim cuma da olsun ama çoğunluğa salı uyuyor gibi ama cuma da gelebilcekler gelsin: sen sturm mesh gelirim dedi ben gelirim zaugna gelir muhtemelen bak 5 olduk şimdiden :D[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 az ama az.. nerde 10 nerde 5.. muhtemelen prawler da gelirmiş cuma.. kesin bilemem diyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tamam bak oldu 6 benim bi ark var paticiğe yeni üye The_Guerilla oda gelir olur 7 adı deniz iyi cocuktur herneyse... buluruz bi kaç kişi daha[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 rüşvet isterem cuma gelmek için :P[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 abi ses olayına girmişlerdi Ayrıca tiyatro operamsı yerdir :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Üşenme gir takıl,üyeliği de çok kolay hem!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya bi sanie ya salı günü gelecek 16-17 kişi vardı zaten 2 kişi satış yaptı galiba 14-15 kişi var hala bunlar tamamen kesin olanlar degil kesin olan bi 10 kişi vardı die hatırlıorumb en[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 eh işte onlar da cuma da olru diyor zaten cuma olsun işte[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 cthulhu anlatamıyorum galbia derdimi cuma günü ayrı buluşma olacak gelenlerle ona gidersin sen biz bu buluşmayı salı günü yapıoruz kelek olmasın[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq
Öne çıkan mesajlar