Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biyik'in Atatürk fantezileri

Biyik

Öne çıkan mesajlar

en çok ilgilendiğim m.kemal'in çapkınlık hikayeleri ve gayri meşru çocukları.
bununla ilgili bi kitap çıkarsa gidip alıcam, iyi saklanan bi konu.

edit (di) : Yukardaki mesaj biyik efendinin su konuya attigi mesaj; http://forum.paticik.com/read.php?17,8145211,8145211#msg-8145211

O konu pic olmasin diye ayirdik, burdan devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

Biyik said:

en çok ilgilendiğim m.kemal'in çapkınlık hikayeleri ve gayri meşru çocukları.
bununla ilgili bi kitap çıkarsa gidip alıcam, iyi saklanan bi konu.

sen bilemezsin buyuklerinle konus o konuyu..

Sormustur da cevap olarak hep ayni essek gosterildiyse iste...
Sosyal ağlarda paylaş

Biyik said:

forumun eğitimli genel yöneticisi bile ırkçı espri yapmaya çalışıyorsa bu ülkede genele yayılmış düşmanlık ve nefret söylemine şaşırmamak lazım.

dedi Ataturk ile ilgili alakali her konuda terbiyesizlik yapmadan, kisinin sahsiyetine laf etmeden duramayan, yaptigi sey kendine yapilinca boyuna aglayan tip.
Sosyal ağlarda paylaş

m.kemal'e hakaret etmedim.
çapkınlık hikayelerini ve gayrı meşru çocuklarını merak ediyorum dedim.
ilgi çekici bir hikaye.
ha m.kemal ilahtır, seks yapmaz, eğlenmez, ululardan uludur diyosanız o başka.
ayrıca velev ki ben hakaret ediyorum bu senin ırkçı espriler yapmaya çalıştığın gerçeğini değiştirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Hic kasma biyik, konuyu bana ceviremezsin. Geldin kasindin yine, cevabi alinca aglamaya basladin.

Niyetin amacin gayet belli, bilerek isteyerek insanlari zivanadak cikaracak, canlarini sikacak seyler yaziyorsun. Hic sanmiyorum bunu cidden merak ettigini. Ha ediyosan da normal degil, tedavi olmanda fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

ben şöyle demedim de böyle dedim falan demiyorum ki.
net olarak söylüyorum: m.kemal'in çapkınlık hikayeleri hep konuşulur, gayri meşru çocukları olduğu iddia edilir, bu hikayeler benim ilgimi çekiyor, biri araştırsa yazsa okurum diyorum.

sen ise m.kemal'e hakaret ettiğimi iddia edip ırkçı espri yapıyorsun. bunun üstüne ise, "sen kaşından atatürk'e laf edenin hakkı budur" gibi devam ettiriyorsun. ceberut devlet mantığı işte. hoşuna gitmeyen bir şeyde ırkçılık ve nefret söylemi. elinde güç olsa şiddet de kullanabilirsin bu mentaliteyle.
Sosyal ağlarda paylaş

hakaret etmedin falanda, tamam ok. bnet bi şekilde amacın trollüktü işte, kışkırtmaktı, veya en iyi ihtimalle, önemli bişiler yerine mevzunun magazinini merakını cezbediyodu.

surdan paralel kuruyumda biraz acıklayıcı olsun

NE o klopatrayla ile antonius düzüşmüş, eee peki kendinden 5bin yıl daha eski bir medeniyetle nasıl ilişki kurmuş 500 yıllık roma? iskenderin mirası helenistik kültürü nasıl unutturmuş, nasıl ticaret yollarınnın yönünü deiştirmeye basarmıs falan bunlar umrunda olmasın.

varsa yoksa magazin, varsa yoksa uuu ne ler neler dönmüş.

kıtlık bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakaret ettin demiyorum, her seferinde firsat kollayip terbiyesizlik yapiyorsun diyorum.

Degil Ataturk'un, hic kimsenin cinsel hayati iliskileri senin haddine degil.

Bu arada Kurt degilim diye bi itirafin vardi bi yerlerde, haliyle esek soylemini Kurtlerle bagdastirip olayi bana cevirmeye calisman yine senin hastalikli kafanin bir oyunu, benim degil.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

hakaret etmedin falanda, tamam ok. bnet bi şekilde amacın trollüktü işte, kışkırtmaktı, veya en iyi ihtimalle, önemli bişiler yerine mevzunun magazinini merakını cezbediyodu.

surdan paralel kuruyumda biraz acıklayıcı olsun

NE o klopatrayla ile antonius düzüşmüş, eee peki kendinden 5bin yıl daha eski bir medeniyetle nasıl ilişki kurmuş 500 yıllık roma? iskenderin mirası helenistik kültürü nasıl unutturmuş, nasıl ticaret yollarınnın yönünü deiştirmeye basarmıs falan bunlar umrunda olmasın.

varsa yoksa magazin, varsa yoksa uuu ne ler neler dönmüş.

kıtlık bu.

m.kemal'in siyasi hayatıyla da ilgileniyorum ve defalarca forumda bunun üstüne bir şeyler yazdım.
her an "ciddi" konulardan bahsetmeye de gerek yok ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...