cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arkadaşlar Duvarlardan geçmek için hangi scripti yazacaktim yrdmci olabilecke varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 mt_fly dı sanırım[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 duvardan geçmesi için gm_body olması gerekiyo diye biliyorum.. diğer türlü geçebilen bişey olmaması lasım?[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 pardon mt_ghost[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 .add c_man_Gm .xcontrol sora istedigin yerden gecersin. c_gm_man de olabilir hatirlamiom. m de olabilir basindaki ole bisey[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Static itemlardan gecemezsin (mul'lardan gelen) ancak add'lenip koyulmus her turlu itemin uzerinden gecmek icin .body c_man_gm .fix yazarsin, gm mode'da kapilarin vs. hepsinin icinden gecebilirsin.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 world uzerinde olan herseyden gecer. misal britain shipyard[dogudaki daha dogrusu daha doguya dogru olandaki] kutularin ustunden.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 tamma oldu ama mesela serverımda bir counselor var diyelim onu seerlığa yükseltiyorum seer ve üstnün kapılardan geçmesini sitiyorum bunu nasıl yapacağım yaniscripte nereye yazağım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya niye geciyoki birak acsin kapiyi. oyle bisey yaparsan seerlar gm flag alir sonra privlvl dusuk olsa bile gm nin yapabildiklerini yapar[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Biraz mantikli dusunsen onuda kesfedicen, kendine .body c_man_gm .fix yazdigina gore. seer'ada .xbody c_man_gm .xfix yazicaksin olucak biticek..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 gm flag derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 dmx tamam onu bende düşünüdümde :D direk ben seerlğı verdikten sonraotmatik olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 otomatik yapmak istersen gm flag olayi olur . o nedir. seer[plvl3] gm [plvl4] olur. ismi seer gozukur ama gm nin yaptiklarini yapabilir. mesela add gibi.ama dmx in dedigi gibi yaparsan o sorun ortadan kalkar. zaten kac tane seer olabilirki :P 3 4 max[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 duvarlardan gecmek için script değil Komut lazım ... Biraz Araştır Derim .. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 buda kolay on=@login de kontrol ettirirsin plevel'ı üçse .body c_man_gm yaptırırsın..[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar