iceberk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 magic the gathering kartlarimi uygun bir fiyata satiyorum istanbulda olmasi tercihimdir isteyen varsa buraya yazsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kaç tanedir neydir ne değildir anlatsaydın da ilgili olanlar biraz bişe bilselerdi :) "satıyorum" diye açsaydın pek farklı olmayacakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bende Satarım ozellikle Yeşil ve Beyaz zuper cardlar vardır :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iceberk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 270 civari war.walaa bizim mahallede cocuklar oynarken ozenmistim almistim ozenerek ama bi sey bilmiom haklrinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kaca veriyosun neler var destende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar