KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Mason_Buddy, 25 Ocak 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Mason olmak Masonluğa bir sana 2 ![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Dırdır etmeyecek bir eş bul. Sorunları da kafana %50 oranında tak. Zaten genetik olarak şeker, tansiyon, kanser, vb yoksa uzar ömrün. Öbür türlü zaten fazla şansın yok.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ac karınla Günde 2 fitil alıcan ben almıyorum uzmanına sordum :P[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Kuzgun, 25 Ocak 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Ölümü hatırlamak, hem de sık sık. (çok ciddiyim) işte bunu hep yapıyorum fakat uzun yaşıyacaımı hiç sanmıyorum..nasılmı biliyorum? hissedebiliyorum..evet erdim ben...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Hardter, 25 Ocak 2005 16:53 tarihinde demiş ki: Uzun Yaşamının sıırı nedır? Ulan bole bi formulu-sırrı olsa bile, bilen adam verir mi hiç? lol[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 imla hatası var..uzun yaşamak.uzun yaşama.uzun yaşamanın..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Do less, live longer lol bunu felsefe olarak benimsiyom[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Babam hep erken emekli olanlar, cabuk yaslaniyorlar der. Yani 'isleyen demir pas tutmaz' hesabi. Dogru olabilir tabii, ama benim gordugum kadariyla sunlar onemli: temiz havanin cok etkisi var, iyi beslenmek, ve ic huzur. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 26 Ocak 2005 07:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: DiaBLeSSe, 25 Ocak 2005 17:21 tarihinde demiş ki: sevmek ve sevilmek = aşk ile beslenmek +1[signature][hline]:DLos Angeles LakerS:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar