Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zeplin (a.k.a. balon)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende diyorum balon diyenin üstüne yürüyor bu adam nasıl a.k.a balon der:)
geçen gün ben daha basit bişey yapmaya kalktım, torbaya iplerle küçük bir mum bağlayacaktım kendi kendine havalanacaktı, ancak annem olayı görünce yattı tabi hehe[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
heffer olmuyo o ya hafif istiyo

en süperi şeydir
uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak)
yakıyosun bırakıyosun uçuyo
en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo
ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ocak 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
maşallah ellerine sağlık çok şeker olmuş
güle güle uçur[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
hımss fene dııl baya ıı hatta cok guzl hll moruk ne dıım bılmemkı:)[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Mesaj tarihi:
said:
Oky, 25 Ocak 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
bence bu zeplin'in üstüne binip gezemeyeceksek bunu yapmanın hiç bir anlamı yok.

ayıp oluyo..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Mesaj tarihi:
Alakasız olucak ama chemicala baloncu nicki nie verildi? Bu konu yüzünden mi?

Bi arkadaşa geyik bi olay yüzünden aynı şekilde hitap edioduk. Görünce koptum.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 25 Ocak 2005 02:44 tarihinde demiş ki:
Yok zaten planı o sanırım. Hem zeplininin kalkışı için iyi bir ivme kazandırmak için hemde ilkinde başaramadığı misyonunu tamamlamak için toptan evi uçurur bu herif..

yok o zaman topiğin adı roket(a.k.a balon) olurdu:D
ki helyumun yanmaz patlamaz havadan hafif uyuz bir gaz olduğunu düşünürsek tehlike yok. tabii bilmemkaç yüz metreden birinin kafasına çakılırsa gene gerekli tehlikeyi oluşturur;)
klasik sorulara geçmek lazım tabii
chem kaç beygir bu?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05

• Yeni Oluştur...