Griswold Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bende diyorum balon diyenin üstüne yürüyor bu adam nasıl a.k.a balon der:) geçen gün ben daha basit bişey yapmaya kalktım, torbaya iplerle küçük bir mum bağlayacaktım kendi kendine havalanacaktı, ancak annem olayı görünce yattı tabi hehe[signature][hline]beş hececiler H.B.E
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 heffer olmuyo o ya hafif istiyo en süperi şeydir uçan balona uzuuun bi patlayıcı fitili bağlıyorsun taşıyacağı kadar (kapsülü da olucak) yakıyosun bırakıyosun uçuyo en tepede kapsülü patlıyo süper oluyo ayrıca karanlık ama kalabalık bi yerde olursan ufo sanıyor herkez[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider [Bu mesaj Chemical tarafından 25 Ocak 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hindenburg jr. olsun zeplinin ismi[signature][hline]
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 "Osman 2" de olabilir.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 maşallah ellerine sağlık çok şeker olmuş güle güle uçur[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
HaDeSs Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hımss fene dııl baya ıı hatta cok guzl hll moruk ne dıım bılmemkı:)[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
fab Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bence bu zeplin'in üstüne binip gezemeyeceksek bunu yapmanın hiç bir anlamı yok.[signature][hline]mesela beş
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 güzel :][signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Oky, 25 Ocak 2005 15:20 tarihinde demiş ki: bence bu zeplin'in üstüne binip gezemeyeceksek bunu yapmanın hiç bir anlamı yok. ayıp oluyo..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Koptum ahahahahua[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 helal olsun valla baloncu chem =) bu arada balon yamuk hehe
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Alakasız olucak ama chemicala baloncu nicki nie verildi? Bu konu yüzünden mi? Bi arkadaşa geyik bi olay yüzünden aynı şekilde hitap edioduk. Görünce koptum.[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hem yamuk, hem sağa çekiyo[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 öküzsün alomatik ya:P kaç haftadır kasıyorum ben[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 tbrkler yaw... spr olmuss....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zeplin biraz sola mi çekiyo.....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Neron Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yandan süper görünüo[signature][hline]Allah affeder... Ben affetmem! Bir zamanlar yaşardık... Exile UO Player UO is here
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hava kaçırmasın bu :) emeğe saygı, tebrikler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: nedanko, 25 Ocak 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Yok zaten planı o sanırım. Hem zeplininin kalkışı için iyi bir ivme kazandırmak için hemde ilkinde başaramadığı misyonunu tamamlamak için toptan evi uçurur bu herif.. yok o zaman topiğin adı roket(a.k.a balon) olurdu:D ki helyumun yanmaz patlamaz havadan hafif uyuz bir gaz olduğunu düşünürsek tehlike yok. tabii bilmemkaç yüz metreden birinin kafasına çakılırsa gene gerekli tehlikeyi oluşturur;) klasik sorulara geçmek lazım tabii chem kaç beygir bu?[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar