Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hani sıfır toleranstı lan uefa?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence de baya haksizdi. Kafadan lig dusurulmeniz gerekiyodu, bu boka bulasan adamlarin yedi ceddinin kuluplere alinamamasi gerekiyordu. Ama gel gor ki bi anda hukuk degisiverdi.

Hazir savci paralel ilan edilince de bazi yavsaklarin kiclarina surulecek yag ekmeklerine surulmus oldu.

Orta asyacasi: komsulara karsi cok ayip oldu.
Mesaj tarihi:
HE LA ASDASGASD ÇOGYİ LA HEĞA LA

Bu arada burayı forum sanıp yazmıştım, WoT denmiş. Halbuse sizin gibi 1 satır yazaydım iyiydi.
Adam 27000 mesaj atmış 1 tanesi 3 satır değil. Çogyi la he la

Öptüm pembe yanaklarınızdan.
Mesaj tarihi:
Paralelle falan alakası yok 2011'den 17-25 aralığa kadar 3 sene geçti, o ara da fetoyla teyyonun arası iyiydi.

uydurdukları tezvirata rağmen güçleri yetmedi.
Mesaj tarihi:
Gucu yetmemesi icin gucu yetebilecek kisileri yer degistirmek yeterli sampiyon.

He ya bi ara m ali aydinlar vardi. Salya sumuk aile boyu kufrettiniz adama.

Arada bir dogru insan da cikiyo Onu da mafyoz iliskilerinizle yok ediyosunuz.

Sahi gucu yetmemeyi bana bi anlat ya. Ortada delil varken gereginin yapilmamasi "gucu yetmemek" ise , senin tabir ettigin gucun danarlarindaki asil kanla bi ilgisi pek yok.

Hala gelip yuzsuz yuzsuz yaziyor olmandan belli gerci ehe ehe gucleri yetmedi ehe ehe
Mesaj tarihi:
Fenere gucun yetmedigini savunanlarin bagdat caddesinde ezilen cicekciyi de savunuyor olmalari nasil bir tezattir zaten anlamis degilim.

Ayni ulan ikisi de ayni. Ayni guc hukuku satin aliyo iste neyin tatavasini yapiyosunuz?
Mesaj tarihi:
Şimdi sana yazı yazsam yetemeyip "wod döşedi adsfsdf" yazacaksın. Al kısa cevap:

Olay hukuki değil siyasi bir olaydı.
Hukuki güçleri yeterdi de siyasi güçleri yetmedi. Sokaklardaki kalabalığı, gelecek seçimleri, bir de Aziz'in sermaye arkadaşlarını görüp o kadar ileri gidemediler.

Ha, güç önemlidir tabi. Gücünü kullanıp hakkını savunursun. Ama eline geçirdiğin güçle ergenekon-balyoz-kck-şike-devrimci karargah bilmemne gibi bin tane uydurma dava açıp ülkeye ayar vermeye çalışırsan ucundan tutarsın.

Of bak yine wot olacak. Benden bu kadar. Sen gidip "UEFA NİYE KÖMÖ DÖŞÖRMÖDÖ FÖNÖRÖ" kısmından devam et. Belki uefa gelip küme düşürür. Hatta ağzına acı biber sürer. RVP'yi alıp size verir. UEFA baba
Mesaj tarihi:
İnsanların seninle dalga geçme ve yav hehe demelerinin sebebi, 4 yıldır forumda bunların goygoyu ve tartışmalarının dönüyor olması ve artık bitmesi. Bir kişinin daha yok paralel yok sahaya yansımadı yok tarlayı ektik ama filiz vermedi vs tartışmasını kaldıracak zamanı yok. Hem Fener'lisinin hem Galatasaray'lısının

Hele senin gibi yırtık dondan fırlayıp %50 copy/paste terminoloji %50 tanımadığın adamları küçümseme üzerine kurulu küfür soslu wotlarına hiç. HÖNÖNÖUFO vb. cümleleri bıraktı bu forum, sense of humor'ını upgrade'le gel beraber goygoy yapalım
Mesaj tarihi:
Şike konusunu ben açmadım ki bayırgülüm benim. İlk yazdığım WoT 100% orjinaldir hatta notere gidip tescillettim.

Yırtık dondan çıkan sensin daha çok. Kuddusinin açtığı başlığa gelip alakasız konuları açıp ayarı yiyince de "insanlar senle dalga geçiyor lililili" yazman pek komik.

He fenerliler insan değil diye düşünüyosun orayı biliyorum, terminolojiye hakimim. Amma ve lakin UEFA'nın küme düşürme yetkisi olduğunu sanıp rüsva olduğunuzla kalın, gerisine dokunmayın.

Bi de ingilizce bi kelime sokuşturayım da serin görüneyim çaban da takdire şayan. Bu istikamette gidersen bir iki seneye birkaç hipster arkadaş edinirsin.
Mesaj tarihi:
Bi de şike bence yok da, hadi diyelim var, diyelim olmuştu.

Bunun 5 sene sonraki Shaktar maçında dopingli çıkan Fredle alakası?

Şike yaptınız o yüzden 500 yıl boyunca size yapılan herşey müstehak kafası mı? yoksa sonsuz kompleks mi?

Bi tip hatırlıyorum geçen sene takım otobüsü kurşunlanınca "ama siz de şike yaptınız" yazan. Kafa aynı, değişen birşey yok.
Mesaj tarihi:
Bende fenerliyim.

Sike yaptik yakalandik rezil olduk ustune birde cezadan tr de yirttik diye dusunuyorum.

6-0 muhabbeti bu kadar surdukce olacaktir bununda daha fazla etkisi.

Ama onlarda yapti herkes yapiyooo diyordu bizimkiler bir ara allahtan paralel vs cikti :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...