logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Peder bi iki ortagiyla yeni yapilan apartmanin girisindeki bir dukkani insaat sirasinda aliyor yatirim icin. 200-300 metre kare falan yalan olmasin. Buranin icinde bir tadilata gidiyolar, ara kat yapiyorlar sanirim ama cikma kat gibi degil, zzemin kattaki dukkanin icinde merdivenle cikilan ufak kulubemsi gibi bir sey. ne bir kolon yikiyorlar veya bina butunune zarar verilecek bir sey yapiyorlar. birisi sikayet etmis, belediye yaklasik 11-12k ceza kesmis ve mahkemelik olmuslar. boyle bir durum nasil oluyor uzmanlardan bilgi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 tadilat için belediyeden proje onayı alınmamış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Keske sorsalarmis dukkani almadan once apartmanda emekli albay yasiyo mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Bir de apartman yonetmeligi cok onemli, eger yiyecek icecek isi yapacaksa sikinti olabilir. Bazi binalarin yonetmeliginde restoran yasaklari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 orayi kiraya vermek icin almislar, vermeden once de bir degisiklik mi ne yapmak istemisler. aksam tam detaylari ogrenirim ama benim merak ettigim, aliyorum dukkan benim. kimseye zarar vermeden icini dekore ediyorum. Cikma kat desek neyse yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 oyle bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 kaçak tadilat yapılırsa normal... genelde rüşvetle bertaraf ediliyor bu tarz cezalar diye biliyorum ama şikayet üzerine gidilince mecburi işlem yapılıyor. çevre dükkanlardan rakip potansiyeli sezenler, eski kiracı vb. şikayet etmiştir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar