pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 accent blue alirdim ben olsam fren konusunda hyundai biraz zayıf kalsa da daha şık duruyor o fiyat/performans segmentindeki her arabadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Yok abi, hyundaiden sonra skodaya gittik, rapidin üst donanımlısı accent'in üst donanımlısından daha şık duruyor. Konsol piano black, çizgiler daha hoş fln. Bİ tek kapı içlerindeki kol dayamaların döşemesi daha güzel geldi hyundai'de. Bİr de maliyetin azaltılması nedeniyle mi bilmiyorum, bagaj kapağının iç kısmı, kapağın oturduğu yerler fln sacın boyası cilasızdı accentde. Aracın her yeri parlak, oralar direk yağlı boya gibi duruyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 RamsesII said: lada niva'ya ne diyorsunuz gençler tarz duruyor yenileri baya tipsizde sürekli bozulmasıyla uğraşacaksan eskiler iyidir güzeldir. demir tamponlular hele önden çarpmalarda acımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 promenader ben de tam tersi dayanıklıdır eşşek gibidir diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bizde var arazide iyi ama çok saçma sorunları oluyo. bi ara motoru durdurunca soğumadan tekrar açamıyoduk vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 rapid spaceback diesel bakmistim bende sadece 1.6 var en ust die almadim gayet iyi araba. 2.0 olaydi alacaktim, onun yerine a3 2.0 tdi aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Promenader said: bizde var arazide iyi ama çok saçma sorunları oluyo. bi ara motoru durdurunca soğumadan tekrar açamıyoduk vs. biraz şans işi herhalde iyi gelmesi abi.Gene de fiyat/performansı iyi bence aracın, ben tarzını da seviyorum, şekil geliyor. Gİdip 74-75 moden cj5 jeep alsan o daha çok masraf çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 biliyorsunuz burda günlerce araç almak için başınızın etini yedim. Skoda octavia almaya çok niyetlenmiştim buradaki yönelendirmelerden dolayı , fakat volvo s60 aldım. Volvo nere , skoda nere abi ; belki fiyat performans olarak evet octavia döver ama volvo nun duruşu , tarzı vs. ayrı yani bana göre mesela. eğer prestij , imaj gibi takıntılarınız yoksa octavia süper araba ama skoda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 paramecium coming in... 3... 2... . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Selam, Saygilar arayi siz doldurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Selam, 116.000TL vs 85.000TL O kadar fark olsun yani :) Yeni kasa Superb bile alsan manuel viyeslisi 105bin TL. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paranın çoğunu markaya ödüyoruz zaten sdf. Aynı optik park sistemi skodada +500 lira ise vw'de 1k liradan başlar. Aç partsbase.org'u parça kodlarına kadar aynıdır tehcizat. Ha illa ki kalite farkının olduğu yerler yok mudur, var. Çok ince detaylara girersen döşemelerin birleşme noktalarındaki boşluklara kadar fark bulabilirsin. Son kullanıcıyı ne seviyede etkiler ama? TR'de binek araç almak göz göre göre her türlü kazıklanmak demek zaten, bunu her zaman akılda tutmak lazım. %45 ÖTV ödüyosun, üstüne ÖTV dahil fiyattan da %18 KDV hesaplanıyor. Verginin vergisini ödüyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Bu kafa cok tanidik. "Prestij, imaj..." - ama ici bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar