Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skoda Rapid

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Yok abi, hyundaiden sonra skodaya gittik, rapidin üst donanımlısı accent'in üst donanımlısından daha şık duruyor. Konsol piano black, çizgiler daha hoş fln. Bİ tek kapı içlerindeki kol dayamaların döşemesi daha güzel geldi hyundai'de.

Bİr de maliyetin azaltılması nedeniyle mi bilmiyorum, bagaj kapağının iç kısmı, kapağın oturduğu yerler fln sacın boyası cilasızdı accentde. Aracın her yeri parlak, oralar direk yağlı boya gibi duruyordu sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

bizde var arazide iyi ama çok saçma sorunları oluyo. bi ara motoru durdurunca soğumadan tekrar açamıyoduk vs.

biraz şans işi herhalde iyi gelmesi abi.Gene de fiyat/performansı iyi bence aracın, ben tarzını da seviyorum, şekil geliyor.

Gİdip 74-75 moden cj5 jeep alsan o daha çok masraf çıkarır
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorsunuz burda günlerce araç almak için başınızın etini yedim. Skoda octavia almaya çok niyetlenmiştim buradaki yönelendirmelerden dolayı , fakat volvo s60 aldım. Volvo nere , skoda nere abi ; belki fiyat performans olarak evet octavia döver ama volvo nun duruşu , tarzı vs. ayrı yani bana göre mesela. eğer prestij , imaj gibi takıntılarınız yoksa octavia süper araba ama skoda işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Paranın çoğunu markaya ödüyoruz zaten sdf.

Aynı optik park sistemi skodada +500 lira ise vw'de 1k liradan başlar. Aç partsbase.org'u parça kodlarına kadar aynıdır tehcizat.

Ha illa ki kalite farkının olduğu yerler yok mudur, var. Çok ince detaylara girersen döşemelerin birleşme noktalarındaki boşluklara kadar fark bulabilirsin. Son kullanıcıyı ne seviyede etkiler ama?

TR'de binek araç almak göz göre göre her türlü kazıklanmak demek zaten, bunu her zaman akılda tutmak lazım. %45 ÖTV ödüyosun, üstüne ÖTV dahil fiyattan da %18 KDV hesaplanıyor. Verginin vergisini ödüyosun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...