Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Yayıncı Kadokawa'nın alt grubu Fujimi Shobo'nun aylık Dragon Age dergisinde 2012'den itibaren tefrika ettiği, Toki Yanagimi'nin Anti Magic Academy "35th Platoon" (Tai-Madō Gakuen 35 Shiken Shōtai) LN'inin Anime'ye uyarlanacağı geçen yıl Nisan ayında duyurulmuştu. Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile sonbahar 2015 sezonunda yayınlanacağı kesinleşti. Hikaye büyücüler ve modern toplumun savaş halinde olduğu bir dünyada geçiyor. Çağlar geçmiş, bitmeyen bu savaşta kılıcın yerini tabanca tüfek gibi silahlar almıştır fakat güç dengesi pek de değişmiş değildir. Modern toplumun kafir büyücülere karşı kurduğu engizisyon ordusuna katılacak askerleri eğiten Anti Magic Academy'nin yeni öğrencisi silahlarla arası pek iyi olmayan, bu yüzden hala kılıç taşıyan Takeru Kusanagi'dir. Geleceği parlak görülmediği için okulun en silik öğrencilerinin olduğu 35. Müfreze'ye atanır. Oka Otori adında, tabanca kullanmakta usta bir kız tuhaf bir biçimde bu birliğe atanınca olayların akışı değişmeye başlayacaktır. Yönetmen Tomoyuki Kawamura (Kamigami no Asobi) olarak belirlenmiş, senaryo adaptasyonu ise Kento Shimoyama (Bleach, Blue Dragon, Binbougami ga, Servant x Service, Valkyrie Chronicles) tarafından hazırlanıyor. Romanın karakter illüstrasyonları No-Rin serisnden hatırlanabilecek Kippu'ya ait. Karakter dizayn adaptasyonları ise Kosuke Kawamura (Mayo Chiki, Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankei Nai yo ne—) tarafından hazırlanılıyor. Seri SILVER LINK (Baka and Test: Summon Beasts, C3, Dusk Maiden of Amnesia, Kokoro Connect, Rokujyōma no Shinryakusha!?, No-Rin, Non Non Biyori, Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankei Nai yo ne—Strike The Blood, Tayutama, Binbougami ga, WATAMOTE) stüdyosunca hazırlanılıyor. Roman kapakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 kitabina baslamistim baya baya kotuydu birakmistim henshin (transform) karakterlerini sevmiyorum baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 http://i.ytimg.com/i/Tpmg4NHeCOZkAqN46a1sDA/mq1.jpg?v=518548a3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar