Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda almanya belçika

Suark

Öne çıkan mesajlar

Hollanda için turistik bi şeyler ararsan Volendam var. Amsterdamda fazla vakit varsa günün bi kısmı ayrılabilir. Lahey filan güzel şehir ama kısıtlı zamanda pek gerek yok bence. Rotterdama öyle özel bi merak varsa gidilir de (mimari, liman vs) onun dışında bi albenisi yok. Yakınlarında Kinderdijk var böyle eski değirmen filan görmek istersen. Ama toplu taşımayla ulaşım kolay olmaz.

Belçikada da Ghent Brugge güzel. Bruksel de eh yani görülebilir de çok beklenti olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Suark said:

tamam sana gelıorz mulgear
kemikalde hollandadaydı

SELEE SEN NERDESIN?!

he bide roterdam nası

ben hollanda sinirina 30 km. nerden nereye nasil gideceksiniz araba mi?
tren mi onu yazmamissin.

Malciyirin orda bisi yok. köy zaten. ha hayvanat bahcesi falan diyorsan köln cok mantikli ve hollandaya yakin. (hayvanat bahcesi öküz gibi sabah sekiz aksam sekiz anca biter ayrica akvaryum arti tropik bahcesi var) orda ayrica Nehir üzeri teleferik (es/sevgili falan varsa romantik oluyor) arti ünlü DOM kilisesi ve alisveris yapabilirsiniz.

SEN SUS LAN KÖYLÜ
BİZİM DE KİLİSEMİZ VAR
kutup ayısı var fil var
PENGUEN VAR DAHA NOOLSUN
bi de hamburger var
mmm
MMMMMMMM
o hamburgeri yemek için millet taylanddan geliyo
Sosyal ağlarda paylaş

tamam fizbanıda yazdım,
stutgarttan amsterdama ucakla gecıcez sanırım, tren biraz ateşli oluyor.
Ama stutgartta araba olucak, etrafında takılabiliriz.

Hollandada araba kiralama olayı nasıl? tavsiye eder misiniz? Yani stutgarttan arabayla hollandaya da gecebılırız kıralyıp hem sıze ugrarız.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

tamam fizbanıda yazdım,
stutgarttan amsterdama ucakla gecıcez sanırım, tren biraz ateşli oluyor.
Ama stutgartta araba olucak, etrafında takılabiliriz.

Hollandada araba kiralama olayı nasıl? tavsiye eder misiniz? Yani stutgarttan arabayla hollandaya da gecebılırız kıralyıp hem sıze ugrarız.

amsterdam icin araba kiralanmaz zaten arabayla girmen yasak.
en güzel hizli ve ucuz amsterdam olayi. Ögrenci turist rehberler.
bir alan var simdi adini unuttum. orda 3/4 uni ögrencisi bekliyor.
ingilizce ispanyolca rusca diller var. sectigin dilin rehberi seni alip sehiri gezdiriyor. arti 25 yaslarinda baya sempatik eglenceli tipler. yaklasik 10 kisi falan oluyor gurup sanirim günde 2 sorti yapiyorlar yaklasik 2 saat sürüyor. bitiginde gönlünden ne koparsa veriyorsun (5 euro yeterli bence ha öküzlük yapip yoluna devamde edebilrisin tabiki elli verende oldu paran varsa dahada fazla verebilirsin). Ingilizceleri güzel ve sade. hatta link vardi ama bulamadim simdi google a sor derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark çok detaylı yazmamış aslında şöyle:

Onurair Stutgart uçuşu açtığında 90 TL'ye bilet almıştık 6 ay önce :D Bu sebeple mecburen Stutgart iniş - Brüksel dönüş 17 Ekim - 26 Ekim arası oralardayız. Rota çok belirsiz. Donaueschingen'de teyzemizde konaklıyoruz. Tahmini 3 gece 4 gün burdayız. Çevresinde araba ya da trenle gidilebilir nereler var? Büyük kalabalık şehirler değil şirin kasabalar tercihimiz..

Sonrasında Paris'e geçip 3 gün motor kiralayıp gezmeli bi şey - ardından Amsterdam - son gun Brugge..

Paris'i aradan çıkarabılırız çok karışık sdfsds
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

ah kadınlar ve paris aşkları
bişey yok pariste
bildiğin şehir işte
ha dudullu ha paris

Yahu yok paris aşkı falan.. 9 gun için fazla değil mi stutgart - amsterdam - brugge.. Boş gun dolduruyorum varsa öneri daha iyi bişey tabıkı degıstırırız.. Büyük şehirlerden daha çok kucuk gizli saklı yerler tercıhımız..
Sosyal ağlarda paylaş

burasi var hanimlar cok begeniyor. zaten adam sevgilisi cin yaptirmis.
cikis basit istersen at arabasi (bizim adalardaki gibi ayni) yada bisikletle cikabilirsin orda kiralanabiliyor. cimrilik yapip yürüyerek cikmistik zaten doga harika yürüyerek daha mantikli. ayrica yamac parasütü var alp daglarinda (yakin baya).
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/90/5a/7d/905a7d88b27aaa358b49d35ad86c1b6b.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

amsterdam icin araba kiralanmaz zaten arabayla girmen yasak.

nereye girmek yasak? red lightı arabayla gezeyim diye bi niyet varsa o yasak tabi de (o da kısmen) ama çoğu yere arabayla girip çıkmak mümkün. ama şehir merkezini arabayla gezmek eziyet olur, tavsiye etmem. merkezde park falan da pahalı.
ufak kasabalara sehirlere gitmek için araba gayet pratik ama.
Sosyal ağlarda paylaş

negzelmıs ya bura
gıdek buraya.

Ben paris istemiyorum aslında, da du bakalım
Seele said:

cikis basit istersen at arabasi (bizim adalardaki gibi ayni) yada bisikletle cikabilirsin orda kiralanabiliyor. cimrilik yapip yürüyerek cikmistik zaten doga harika yürüyerek daha mantikli. ayrica yamac parasütü var alp daglarinda (yakin baya).
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/90/5a/7d/905a7d88b27aaa358b49d35ad86c1b6b.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

negzelmıs ya bura
gıdek buraya.

Ben paris istemiyorum aslında, da du bakalım
Seele said:

Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

Burası neresi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...