26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Bu Extreme marka elektro gitarlar hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl gitarlardır? Hangi modellerini önerirsiniz?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 onlar ne ki be. adısanı duyulmadık bi marka olduğuna göre ya çin malıdır yada öyle bişey.kesin fender stratocaster kopyalarıdır ondan sonra bence para biriktir ve iyi bi gitar al yoksa soğursun en aşşaı bi 200-300 doların olsun
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 mobilyacilar sitesinde yapiliyo bunlar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2005 1000$'lık gitarları falan var. merak ettim bende onları görünce :)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 kasası jackson kasa galiba bir yerde okumuştum muhtemelen jackson kopyasıdır. görünüş olarak hoş ama kalitesine güvenemiyorum :( yeni başlicak olduğumdan da deneyemiyorum :([signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Valla öyle şeylere para verme, sonra patlar derim. Denemeyle sabittir.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Ben de taklit gitar yapıyor diye duymuştum. Ama öyle tasarım anlayışına sahipmiş ki 3 hum'lu strato tipi gitar falan üretiyormuş... Yanılıyorsam kusuruma bakmayın.[signature][hline]
Predator Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Olabilir Epiphone da yapıyo 3 humlı gitar.[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Ama strato lasaya 3 hum takınca nasıl oluyor çok merak ediyorum =) Doğan görünümlü şahin muhabbeti.[signature][hline]
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 orta hm nasıl ses veriyodur acaba[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
StRencher Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ibanez den şaşmayın[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ahah ibanezden şaşmayın ha :D LoL ibaneze bin beşyüz bascak okadar gitar varken bide ehehe arkadaş para biriktirip iyi bişey aslın bence kendisi içind aha hayırlı olur prs hükmeder ayrıca :D (customları en aşşa 2bin pound gördümde ucuzunu bulursanız söleyin)
kturumtay Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: StRencher, 13 Ocak 2005 18:58 tarihinde demiş ki: ibanez den şaşmayın jacksoncular duymasın bunu[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki: çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 istediğin ses tonuna bağlı bazı çin,türk,kore vs. malı gitarlardan iyi tonlar çıkabiliyo... ayrıca herzaman söylediğim gibi lambalı marshall kullanınca gitarınız 1 gömlek güzel ses verir... gitar markasının önemsizliğini anlatmak için canlı bi örnek vereyim.. bende jackson marka taktidi sb dreams var ve o fiyata jackson tonunu çok rahat yakalayabiliyorum.. git önce bi dene gitarları sanra yorum yaparsın ..tabi snin tarzınada bağlı extreme in sanırsam gibson yada les paul taklitleri meşhurdu[signature][hline]
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ibanezle mi jacksonlamı doğdunuz müzisyen adam 5 teli kopmuş gitardan da ses çıkarır[signature][hline]
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Valla kardeşim, benim tarzıma en çok uyan gitar Ibanez... Ama her zaman tarzım mı geçerli? Değil... PRS'ye taparım. Adamlar özenerek yapmışlar, kaliteden hiç ödün vermemiş. Jackson'u da booster'a bağlayacaksınız, dizeceksin footboxları, kökle distortionu offfffff. *Ve jack alacak paramın olmadığını, şu an jacksızlıkran gitar çalamadığını hatırlar*[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
duende Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 arkım almıstı 180 dolara ne ses var ne kalite 1 ay sonragirişi bozulmustu zaten ondan oncede cok kotu ses veriyodu[signature][hline]slash kotu solo yazmaz
Numb Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Infeqted, 11 Ocak 2005 22:50 tarihinde demiş ki: mobilyacilar sitesinde yapiliyo bunlar Aslında yanlış düşünüyosun infeq. mobilyacılar sitesinde bile bundan kaliteli şeyler çıkar biraz kassan.. KAnımca bir ara sebze meyve hallerinde portakal kasası eksikliği çekiliyordu, sanırım o arada üretmişler bunları. Maadesi olsa olsa bu olur. yada talaşta olabilir. :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: trgdy, 20 Ocak 2005 18:02 tarihinde demiş ki: arkım almıstı 180 dolara ne ses var ne kalite 1 ay sonragirişi bozulmustu zaten ondan oncede cok kotu ses veriyodu Türkiye'de 180 dolara gitar mı alınır be. Ibanez GB serisi burada 200 dolar ve GB serisinin aslında Ibanez'le hiç alakası yoktur... Sadece şekli aynı. Yamaha'nın modelsiz dandik elektrosuna 380 milyon demişler. Yurtdışında 1.el fiyatı 55dolar olan Zoom 505II'yi ikinci ele 150ye alıyorsun. Millet Strato'yu basit ve ucuz gitar diye alırken, biz sanki alemin kralıymış gibi bakıyoruz.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
obacan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ibanezden şaşmayın diyorum bende[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Stratocaster zaten gayet guzel bi gitar,fiyatinin yurtdisinda ucuz olmasi kalitesini dusurmezki.Burda hersey pahali zaten.Hele Jacksonlar cok daha fazla pahali.[signature][hline]Nothing but the music. [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 20 Ocak 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Tabi ki kalitesini düşürmez. Ya, yurtdışında hangi gitarlar mukayese ediliyor? PRS, EPS, LesPaul, Strato, Tele, Jaguar, Ibanez.. Bunların arasından en ucuzu ve refleksibl olan hangisi? Tabi ki strato. O bakımdan tercih ediliyor.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 washburnden şaşmayacan. gerçi benimki leş bişiy ya neyse. (jimmy pagein çift saplı gibsonundan olacak hastayım alete)[signature][hline]-Old School Keşh-
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Hayir,stratocasteri basit ve ucuz diye aliyolar demissin de..Strat da basitse,ben gitar tanimiyorum :)[signature][hline]Nothing but the music.
Platanouse Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Yaaaaaa basit derken oyuncak gitar demedim ki. Uyumlu, kullanışlı vsvsvs manasında söyledim.[signature][hline]"My shadow's the only one that walks beside me" (Bilo) İmgelem Teorisi'nde Forum Deneme Aşamasında!
Öne çıkan mesajlar