Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Ortaköye olabildiğince yakın spor salonu arıyorum. Beşiktaş bile olsa bir süre sonra üşenip gitmem kendimi biliyorum. Macfit'i önerdiler de sizlerin de bir fikrini alayım dedim. Önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 macfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sahil yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 macfit ortaköy satışta arkadaş var istersen yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 prenses otel vardi ogrenciyken gittigim, dort yil onceki gibiyse nonono diyorum macfit eski united sanirim, ortakoyde kalan arkadaslarim memnundu az cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ortaköy macfit yenilendi geçen ay baya güzel oldu ki zaten güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 heheh başlayamadım tabi ki:D bir sene sonra yine aynı soru, Ortaköy Macfit'e üye olanlar bütün macfitlere girebiliyor lafı vardı bir ara. Doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar