Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 GSS'de ödenecek tutar felire göre değişiyor ama sanırım 200 küsüre denk geliyor. İsteğe bağlı sigortada da minimum 300 küsür ödüyorsunuz, dilerseniz 2 binde ödenebilir tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Madborn said: Silmenin imkanı yok. Ancak gelir testinde gelirin asgari ücretin 3 te birinden az ise yeşil kart veriyor devlet, durduk yere çıkardığı borcuda kendi ödüyor devlet :D . Hee dersen dağ başında evde tek yaşıyorum gelir melir de yok diye test yaptırırsan ( Gelir testi hane halkının ortalama gelirini alıyor. Kira sözleşmesi yada ev tapusu götürüyorsun. ) netten araştırdığıma göre sgk adam gönderip yokluyomuş. Yalan beyan verdiğin çıkarsa meydana ne olur onu bilmiyorum orda bıraktım sövüp. Yok yav gelir testinde bir şey ispatlanmıyor. zaten orada üstünde ne var ne yok görüyorlar. misal ben gittigimde adamlar direk üstüne kayıtlı 1 araba var dediler. SGK adam falan yollamıyor yani :) Ha yeşil kart başvurusu içinse onu bilemiycem ama GSS yi en az şekilde ödemek için ki bu sanırım aylık 50-60 TL bir rakamdı. hiç bir halt yollamıyorlar. sistemde ne var ne yok gözüktiği için değerlendirip 1 hafta sonra geçirmeye başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi iste devlet ufaktan fisliyordu simdi tum elektronik sistemler entegrasyona geciyor..yani adam tikladiginda senin ustunde araba var mi sigortan var mi banka hesabin nasil tapu ev bilmem ne var mi dava acilmis mi ustunde elektrik su telefon abonelikleri nasil..vs hepsini gorebiliyor..-gorecek.. vergi filan kaciramayacaksin kabaca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar