Pagan_Angel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ya biraz çok genel bi başlıkmı oldu yada fazla noobumsumu oldu bilmiyorumda hiç beta oynamadan bodoslama us serverına daldım durum böle oluncada bu tarz sorular kaçınılmaz oluyo:) şimdi arkadaşlar bu macro nedir ne işe yarar:) esc a bastıgımda çıkan main menüde macroya tıkladıgımda bi sürü ikon ve bunlara isim verebilicegimiz bi kutucuk falan çıkıyo baya uğraştım ama hala işlevini anlıyabilmiş dilim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok makbule geçer bu arada kilrogg da oynuyorum 23 lvl wl Ginza aynı servarda olan arkadaşlar varsa msj atsınlar tanışırız kaynaşırız ortamlara akarız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ben de macro olayından habersizim bilgili bir arkadaş açıklama yaparsa seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 wowwikiden ornek birkac macro yazıorum; sanırsam bu sekılde daha anlasılır olur said: Local Server time /script hour,min=GetGameTime() /script DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(format("Server time is %s:%s",hour,min)); [edit] Location /script px,py=GetPlayerMapPosition("player") /script DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage(format("[ %s ] %s , %s",GetZoneText(),px,py)); Cast a spell based on target's class You'll need to target the person you want to buff first. Here's an example for a paladin to use; note that it should all be on one line: /script class = UnitClass("target"); if ( ( class == "Rogue" ) or ( class == "Warrior" ) ) then CastSpellByName("Blessing of Might(Rank 1)"); else CastSpellByName("Blessing of Wisdom(Rank 1)"); [signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya hocam sagolasında inan hiç bişi anlamadım:) bu sanırım anlayışsızlıgımdan dilde nooblugumdan kaynaklanıyo:) yani bunları naıs geçiricez yada bi yeremi geçiricez öleyse ne şekilde geçiricez geçirirsek ne işe yarıycak:) umarım bu sorulardan sonra geçiririm macrona lan demezsin:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi bu nasıl macro html kodu gibi ne yapıyoz site için border mı yuh az daha basiti yokmu yani bunu yazabilenlere helal kod işini biliyorlar demekki delphi bile bundan daha basit deeermişim :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 macrolar sayesınde ingame komutları kullanıp bazı seyler yapabilirsin.. bunlar arasında cok basit selerde mevcut cok advancedde. yukardakiler aslında guzel ornekler... http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/macros.html burayı bı oku aklıma gelen en basit ve faydalı kullanıdıgım macro ise su; oyun basında istemedigim kanallardan cıkıp istediklerime girip slm vermeye yarıor /leave 1 /leave 2 /join turkish /g hi folks [Bu mesaj raistlinthewiz tarafından 25 Ocak 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sanırım baya uzun bir süre öğrenemeyeceğim kadar komplike :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bende bise anlamadım biri hazırlar bana yada kopya cekerim bi yerden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yavas abi soğutcaksınız adamları oyundan:D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Elbet öğreniriz biryerlerden herşey bittide macro su kaldı :D[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hatırlatma baabında: Macro kullanımında 3. parti programlar yasak, ve Blizzard bu konuda güzel ayıklama yapıyor. Aman diyim.. Bu yukarıdakiler yasak olanlar değil bu arada..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar