masa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 indirim kodu olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 bu mama sitesi de altına yazayım. intenretten hayvan satışı yasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 dükkanda da yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 dükkanda DA yasak? bedava mı veriyo herkes hayvanı ddsf. ufacık kafese tıkıp kedi köpek satışı yasak diye biliyorum. hayvan satışı niye yasak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 olsa da vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Killer said: dükkanda DA yasak? bedava mı veriyo herkes hayvanı ddsf. ufacık kafese tıkıp kedi köpek satışı yasak diye biliyorum. hayvan satışı niye yasak olsun kafesle alakası yok, kuş balık harici yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 yasak ama şikayet olmadığı sürece sıkıntı yok. tr sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 bizim çiftlikte üretim yapıp satalım diyorum ya eşşek kadar arazi var mass production akar sada kedi köpek değil ama zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 evcil hayvan satıcam diyorsan vereceğin ailelerde kontrol falan yap bari belli sıklıklarla git gör falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Killer said: bizim çiftlikte üretim yapıp satalım diyorum ya eşşek kadar arazi var mass production akar sada kedi köpek değil ama zaten Kedi köpekle ne uğrasıyon olm. Al inek, dana, koyun besle, büyüt, sat. Etin kilosundan haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 var o zaten büyük baş. bu sene küçük baş bide kurban için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yeni üyelere %10 indirim veren sitelere bak petburada'nın fiyatları artık diğer sitelerden daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 zooplus var işte iyi baya orası, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hak_an Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 bu kuşları köpekleri kedileri akvaryum balıkları kablumbağlar vs. topluyorlar kafeslere odalara yazık hayvanlara be, belli bir süre sonra hayvan hayvanlıktan çıkıyor kendini unutuyor özellikle o muhabbet kuşları bazı şeyler vardır kalp kırmak gibi birisinin hakkına girmek gibi,ince bir mesele var burda göremiyor kimse, insanın başına belalar gelir işte sebebi budur ermeni mezarlığınada yağmur yağar, müslüman mezarlığınada yağmur yağar yalnız ne olursan ol insan olmak bambaşkadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Kuşu saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Darestan said: Killer said: dükkanda DA yasak? bedava mı veriyo herkes hayvanı ddsf. ufacık kafese tıkıp kedi köpek satışı yasak diye biliyorum. hayvan satışı niye yasak olsun kafesle alakası yok, kuş balık harici yasak önemli değil o, kedi maması satıp kediyi hediye olarak verirsin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar