Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 beyler selam denemelik bi oyun aldım adamın birinden apk'yi aldım şöyle bi privacy settings çıkardı önüme şimdi oyundaki özellikler -google sign in ve leaderboard -push notification da vardı fakat onu engelledi manifestte de sadece şu 2 permission var. onlar da internet bağlantısı için geçerli zaten satan adam da şaşırdı bilmiyo. yani benim bildiğim kadarıyla izinler manifestten yönetiliyo. orada da yok. kullandığı paketlerden biri mi generate ediyo nedir anlamadım. fikri olan var mı
df Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 oyun native değilse leaderboard vs için kullandığı plug-in içinde kendi manifest dosyası olabilir. compile sırasında merge yapıyor ve son manifest i oluşturuyordur. unity vs o şekilde birden çok manifest i merge ederek hallediyor. başka motorlarda da vardır benzer şeyler diye tahmin ediyorum.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 oyun native ya android gradle edit: adam sattığı oyunu kendi marketine de koyuyo tabi. orada öyle bişey yok
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 kaç saat baktık bulamadık ya. adam yolladığı projeden apk alıp denemiş onda yok öyle bişey. android studio kaynaklı olabilr mi?
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Compile ederken ekleniyor. Şurada anlatmaya çalışmış bi amca. said: In the case of ACCESS_NETWORK_STATE, we see that play-services-ads, play-services-analytics, play-services-maps, and whatever play-services-nearby is all want that permission. So, it gets added to our app’s manifest.
df Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 adamın kullandığı lib versiyonları ile ilgili olabilir. eski versiyon istemiyordur yenisi istiyordur fln gibi.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 @Genwa çok sağol aynen lib versiyonları ile ilgil igaliba. google play service'lar falan arkadaşla şu yöntemi denedik tersten gidelim diye. izinleri kaldırdı cidden, fakat signin olmadı hata verdi.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 halloldu beyler teşekkürler yardımlar için son üstteki kdola oldu. signin olmama muhabbeti publish etmediğim içinmiş de unuttum o dalgayı tabi sdf
Öne çıkan mesajlar