BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :hmm:[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 grelynx sencede bir npc seni öldrünce exp. gitmemesi sacma deilmi arkadaşım.O baltalarda özür dilerim yanlış yazmışım 50 milyon kadar olcak arkadaşlar.(birde anlamadığım biliyosunuz bosslar kendine hp werebiliyor) 40 lı lvl lerdeki 8 kişi bile olsa bence kesemez bir saçmalık var ama hayırlısı.....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bide o axe sammalardan düşmüyormu yoksa tüm boss lardan düşebilirmi? nese bu kadar yeter adam kestim diyorsa kesmiştir bu kadar kişiye sallıcak halleri yok dimi.[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Patlatılan başlık sayısı : 10x
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya bende bilmiyorum yoktum ama ogrendimki gerçek ayrıca 8 kisi filan kesmemişler yaratık pianadaymısordaki tum herkez dalmıs oyle kesmisler bizimkiler cok damagei verdiginden almıslarda yaratıga olunce exp gitmiyormus bunu oburkuler bilmediginden bizimkiler surekli dalmıslar o sayede almıslar işte benim bildigim bu exp gitmiyormus ama[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=109515 bu forumdada yazıyor olunce exp gitmedii[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: grelynx, 25 Ocak 2005 14:49 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=109515 bu forumdada yazıyor olunce exp gitmedii teşekkürlerde bu yaratık oyunda sürekli bulunan bir yaratık deil yıl başı kutlamaları için yapılmış bir npc sürekli olmicaktır oyunda attila gibi arkadaşlar merak ettim attila yada başka bir npc tarafından kesilipte exp. kaybetmeyen varmı aranızda ?[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: grelynx, 25 Ocak 2005 14:32 tarihinde demiş ki: bizimkiler olayın kısa yolunu bulmus ben yoktum dun :) soyle bir olay varmıs atillaya olunce exp gitmiyormus ve sadece bunu bizimkiler biliyormus geri kalan pelerinlilerin hiç biri bilmediginden kacarak oynamıslar bizimkiler ise ImanGucu ile :) hayırlısı Aynen ole.. oldu :) biz hagayret daldık... ve olduk xp gimediğini fark ettik. deligibi daldık aldık ne diyemm.. Arada arkadaşlar quest yaratık gormedik falan demiş... sabaha kadar moredorn u yaratıklar bastı 10 dk da bi.. pianadaki yaratık ı da bı kere geldi.. Yeni GM in kıyagi :P
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ha bu arada atillaya da olmedim ben :) 2 kere oldum o da yakına giren o diğer ork yaratıklardan..
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: BuRiAL_TR, 25 Ocak 2005 14:52 tarihinde demiş ki: said: grelynx, 25 Ocak 2005 14:49 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=109515 bu forumdada yazıyor olunce exp gitmedii teşekkürlerde bu yaratık oyunda sürekli bulunan bir yaratık deil yıl başı kutlamaları için yapılmış bir npc sürekli olmicaktır oyunda attila gibi arkadaşlar merak ettim attila yada başka bir npc tarafından kesilipte exp. kaybetmeyen varmı aranızda ? işte ben yoktum duydugum kadarı ile bu ama silah harbiden varmıs yani bende şaşırdım[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: SteelBB, 25 Ocak 2005 14:48 tarihinde demiş ki: Bide o axe sammalardan düşmüyormu yoksa tüm boss lardan düşebilirmi? nese bu kadar yeter adam kestim diyorsa kesmiştir bu kadar kişiye sallıcak halleri yok dimi. Ben sallıyolar demiyorum bir saçmalık var.Olay çok çelişkili hem lvl 40 galiba 4 yada 5 kişiydi kesiyolar attilayı hem ölünce exp. gitmiyor hemde çıkmayan item çıkıyor yaratıktan:-?:-?:-?Sammalardan düşüyor o baltalar..... Attiladan değil........ [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 25 Ocak 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu yeni GM forumlardaki moderator RAVEN oluo admin ole dedimiş galiba[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 olay saten tamamiyle uniq item olayı. Gm saten en başta yazmıştı uniq yeratık lar diye.
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 3-5 Kisi degil burial pianadaki herkezle birlikte kesiyorlar[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Burial o hayvanları GM yaptigi icin icindeki malzemeleri deiştirebiliyor Uniq itemlerle ilgili event miş her Monsterden Uniq cıkmıs olay bole[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oke iteme sözüm yok gm deiştirdi peki ölünce exp. gitmemesi.Size inanmak istiyorum ama olay resmen omg! derecesinde arkadaşlar :-)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yani bende dedim oha ss i gorudumde dun gece kalmadımda az evvel aradım asigenci ogrendim harbi harbi cıkmıs yani helal olsun :)[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 O zaman helal diyoruz :tebrikz:[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Olm o dogru Olunce XP gitmesi Bakın Lunas şavası oldu bendeki NP ler bitti Savaşta Sonra gittim gene öldüm baktım np olmadıgı halde xp gitmio ben kestim onlar kesti ole 2 3 saat kapiştik zevki cıkardık o yeni gm den kaynaklanan bişi olabilir.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yok np bitince 2 3 kez ölünce düşmüyor banada olmuştu ama 3 ölümün ardından tekrar np topladım[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yoo diger kapışmalarda ole olmadı ölünce direk gitti exp. bu kez bole oldu galiba.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: grelynx, 25 Ocak 2005 15:15 tarihinde demiş ki: 3-5 Kisi degil burial pianadaki herkezle birlikte kesiyorlar evt 100 150 kişi var dı yaklaşık ama en fasla dmg i bizim parti verdi biz aldık.
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 keşke o an da dalarken bir ss alsaymışın diyorum yaratıkların ve etraftaki elemanların o zaman anlardınız nası bişi idi... belki yakında bi daha yaparlar ve inşallah biz online oluruz.. gerçi yaklaşık her gece sabaha kadar online iz da benim 2 hafta finallar var bu ara pek olmam ortalarda :P
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oda mageler sayesinde Ignıtıon Hellfire gibi devamli HP absorb eden büyüler sayesınde devamli vuruyor ve cıkan kasada en cok vuruşu yapan kişilere gidior.Cz de Riote keserken warriorlar siz ona bir Ignıtıon hell fire cakın ona 1000 vuran warriorları bırakıp sizin peşinize düşer.[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:5x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Evet doğru. Ben bunu öğrenen kadar kompleks yapıyordum:D Benden çok güçsüz magler torll e vuruyor onların peşinden gidiyor ben minimum 1000 vuruyordum. (wolf+gian) tabi arada bana dönüm hp nin % 40 almayı ihmal etmiyordu. Bide ADMİN herkeze öyle boss lar nasip etsin ;)[signature][hline] Server : Paticik Race : Human Class : Patlatıcı Patlatılan başlık sayısı : 10x [Bu mesaj SteelBB tarafından 25 Ocak 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Premiyum char la patlama olasılıgı var mı item in
Öne çıkan mesajlar