pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Selam, Android Studio ile android öğrenmeye çalışıyorum ama studio daki emulatorler falan zar zor açılıyor. Bilgisayarı zorlamayacak şekilde nasıl bir şey kullanabilirim, nerden bulabilirim? Tşkler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Hic denemedim ama Genymotion övüyorlar epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 genymotion iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 xamarin kullaniyosan onunkide fi$ek gibi calisiyo, test edildi onaylandi. ama en iyisi tabikide cihazin kendisi. ucuzundan al bitane dert sikinti cekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 işlemci intelse bir de hardware accelerator varsa haxm'ı da kur mutlaka sdk managerdan. inanılmaz farkediyor. tabi emulatörün işlemcisini intel yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 haxm var, ona rağmen zorluk çekiyorum. emulatorun işlemcisini intel yapma kısmını anlamadım, nasıl yapılır bu? mesela emulator olarak da ufak bişeyle çalışıyorum nexus4 falan zorluyor yani. android studio veya eclipse dışında hızlı çalışılabilecek ve bu işi öğrenebileceğim neresi var başka? (genymotion dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 pontipati said: haxm var, ona rağmen zorluk çekiyorum. emulatorun işlemcisini intel yapma kısmını anlamadım, nasıl yapılır bu? mesela emulator olarak da ufak bişeyle çalışıyorum nexus4 falan zorluyor yani. android studio veya eclipse dışında hızlı çalışılabilecek ve bu işi öğrenebileceğim neresi var başka? (genymotion dışında) http://www.quora.com/How-do-I-use-BlueStacks-as-an-Android-emulator-for-eclipse Bunu dene. Yalnız production safhasında kodu android x86 yerine düz android olarak derlemen gerekecek.benim hakim olduğum birkonu değil ne yazık ki bi bilen anlatır. Onu dışında düz android emülatörüne x86 patchi yapabilirsin. Arm code transformmu ne bi olaylar var. Telefondayım şu anda klavye başına geçince tuttoyu atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 abi genymotion lisans falan çıkarmış personal usagesa tamam da commercial için lisans satın alman lazım falan diye. ne demek lan bu ? sdf test ettiğin uygulamayı relase etme mi diyo yani nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 teamviewer yada xamarin gibi kota koyuyodur, zaman limiti, emulator tipi limiti, app size limiti gibi gizli sakli, ancak limite vurdurdugun zaman uyari veren bi sistemi vardir. yada simdiden isindiriyolardi yakinda limitleri aktive ederler falan fistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 https://www.visualstudio.com/en-us/features/msft-android-emulator-vs.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar