Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üni de uzmanlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ar-gör de sonra en düşük rütbe
mühendislik fakültesi için nasıldır

y.lisans yaptırırlar mı
mesai saatlerine çok bakıyorlar mı
yaz tatilinde ne yapılıyor
Mesaj tarihi:
tanıdık yoksa imkansız
master bitirdim yarısında phd bıraktım çok leş bi ortamı var malesef böyle league of yalakalar kapısıyor ama bi kadro açılıyor mesela
MALZEME METALÜRJİ MÜH MEZUNU
PASLANMAZ ÇELİKLERİN ISIL GİRDİLERİ KONUSUNDA ÇALIŞMA YAPMIŞ falan diye totalde 1-2 kişi var zaten o konuda çalışan direk giriyor sfd
baya siyasi olaylarda var tabi badem bıyık çetesi doluştu teknik okullara kalite dipte düzgün aklı başında adamlarda nişantaşı üniversitesine falan gidiyor ufaktan sfdsdf
Mesaj tarihi:
uzmanlık zaten akademik kariyere kapalı
ortam müsaitse okuyorsun işte
kadro açarlarsa geçersin açmazlarsa lab. bakıyon
ar-gör gibi sınav kağıdı okutmuyorlardır diye düşünüyorum ama gerçekte ne oluyro bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Uzmanlıkla araştırma görevliliği çok farklı şeyler yalnız. Uzmanlıkta pek bir yükselme şansın yok. Bizim mühendislik fakültesinde bir sürü yaşlı başlı uzman var sdf.

Hani uzmanlıktan bir yere sıçrarım dersen doktora bitirmen lazım, çalışma yapman lazım, hocalarla aranı iyi tutman lazım, üstüne sana yardımcı doçent kardosu açmaları lazım falan. Ki senelerce bekleyen arş. gör. dr.'ler öyle bir durumda muhtemelen o kadroyu sana açacak adamın yatağına kesik at başı falan koyarlar.

Bir de söylendiği gibi deli torpil dönüyor, artık araştırma görevliliğinde eskisi gibi torpil çok da sökmediğinden (50d ya da ÖYP kadroları çıkıyor genellikle, ÖYP'de torpil olmuyor, 50d de torpil isteyecek adamın işine pek gelmiyor) bütün yetersiz, torpil peşinde koşan adamlar okutmanlık, uzmanlık gibi pek sallanmayan pozisyonlara saldırıyorlar.
  • Yeni Oluştur...