Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 ar-gör de sonra en düşük rütbe mühendislik fakültesi için nasıldır y.lisans yaptırırlar mı mesai saatlerine çok bakıyorlar mı yaz tatilinde ne yapılıyor
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 y lisansi bitirince uzman sifatini aliyorsun zaten..o kadro icin y lisans yapmis olmak sart diye biliyorum..
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 değişiyor, y.lisans ı bitirmiş isteyen var, yapıyor halde isteyen var, hiç istemeyen var
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 tanıdık yoksa imkansız master bitirdim yarısında phd bıraktım çok leş bi ortamı var malesef böyle league of yalakalar kapısıyor ama bi kadro açılıyor mesela MALZEME METALÜRJİ MÜH MEZUNU PASLANMAZ ÇELİKLERİN ISIL GİRDİLERİ KONUSUNDA ÇALIŞMA YAPMIŞ falan diye totalde 1-2 kişi var zaten o konuda çalışan direk giriyor sfd baya siyasi olaylarda var tabi badem bıyık çetesi doluştu teknik okullara kalite dipte düzgün aklı başında adamlarda nişantaşı üniversitesine falan gidiyor ufaktan sfdsdf
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 o bademlerin cogu hocaciydi simdi onlarin hepsi tirsa tirsa bakiyor hepsi diken ustunde..
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 uzmanlık zaten akademik kariyere kapalı ortam müsaitse okuyorsun işte kadro açarlarsa geçersin açmazlarsa lab. bakıyon ar-gör gibi sınav kağıdı okutmuyorlardır diye düşünüyorum ama gerçekte ne oluyro bilmiyorum
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Uzmanlıkla araştırma görevliliği çok farklı şeyler yalnız. Uzmanlıkta pek bir yükselme şansın yok. Bizim mühendislik fakültesinde bir sürü yaşlı başlı uzman var sdf. Hani uzmanlıktan bir yere sıçrarım dersen doktora bitirmen lazım, çalışma yapman lazım, hocalarla aranı iyi tutman lazım, üstüne sana yardımcı doçent kardosu açmaları lazım falan. Ki senelerce bekleyen arş. gör. dr.'ler öyle bir durumda muhtemelen o kadroyu sana açacak adamın yatağına kesik at başı falan koyarlar. Bir de söylendiği gibi deli torpil dönüyor, artık araştırma görevliliğinde eskisi gibi torpil çok da sökmediğinden (50d ya da ÖYP kadroları çıkıyor genellikle, ÖYP'de torpil olmuyor, 50d de torpil isteyecek adamın işine pek gelmiyor) bütün yetersiz, torpil peşinde koşan adamlar okutmanlık, uzmanlık gibi pek sallanmayan pozisyonlara saldırıyorlar.
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 izinler tatiller nasıl uğraştıyorlar mı
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 aslında şimdiki işim para olarak daha iyi ama saçma bir organizasyon yapısı var
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 sadece yazılı sınav vardı teorik bilgi çok kötü ya bende
Öne çıkan mesajlar