Zopik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 başlangıç noktasını (start ) Norway , City : Haugesund Bitiş noktasını (end) Norway, City : Trondheim yapıp Get Directions tuşuna basıyorsunuz ve sonrasında sadece izliyorsunuz :) http://mappoint.msn.com/DirectionsFind.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eeee ne war yani bunda ben bisi anlamadim... anlayan warsa anlatabilir mi_?[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ehehe hayran kaldım sistemin yaratıcılığına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla ayıptır söylemesi bende hiç bişey anlamadım[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 İki şehirde Norveç'te. Aralarında 50km mesafe var. Ama MS'e nasıl gidilir burdan buraya diye sorduğunuzda size 1600 küsür km uzunluğunda bir rota çıkarmanın yanısıra aynı zamanda sizi 2 ülke üzerinden götürüyor. Nesini anlamadınız bunun bende bunu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bence gayet iyi.. bol bol gezdiriyor işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 olur böle hatalar yaw ne varki bunda insanoğlu hata yapar[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 zuzaylı da olsa insan insandır diyon yani .. eheh peki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baret_KAmil Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 wallaha ne bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 olur öyle, siz bi de iett ninkini deneyin :)[signature][hline]FF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 quickest yerine shortest derseniz çok daha bomba bir güzergah çiziyor. ingiltere'ye kadar gemiyle gidiyor önce. daha sonra ise ingiltere'den geri dönüyor ve başlangıç noktasından tahminen 25-30 kilometre kadar ötede olan limana çıkıyor, oradan trondheim'e gidiyor. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 23 Ocak 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 İngiltere içinde şaşmıyor[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: arcane, 23 Ocak 2005 15:52 tarihinde demiş ki: olur öyle, siz bi de iett ninkini deneyin :) tcdd var quickest way i buluo onlar. hizlandirlmis trenle[signature][hline]Su olsam , Ates olsam www.tev.gov.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 fransa ve almanya üzerinden gitmiş 50 kilometrelik yolu .. şaka gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 www.fazlamesai.net? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sırf pazarlama sırf janjan bu adamlarınki :-P gerçi 50k çalışanı var diye duymuştum muhakkak bir kısmının kafası bi garip(!) çalışıodur.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yolda bakım vardır belki norveçte ne biliyosunuz? :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Daniel_Xavie, 23 Ocak 2005 15:09 tarihinde demiş ki: valla ayıptır söylemesi bende hiç bişey anlamadım net üzerinden harita yapmıslar iste ne var anlamıcak anlamıyorum :-P[signature][hline] Fistan, 23 Ocak 2005 03:35 tarihinde demiş ki: hikayeyi begenmedim diyene çay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 belki gezdirmek istiyo alla alla :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 o yoldan gidilen tüm bilet/geçiş ücreti vs ms'a gidiyodur :D[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 7m coinse satılıktır Rogue Goblin Full Plate Set Alınacaktır Paper flame charla rogue gob fp sette degisilebilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: mayfer, 23 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: www.fazlamesai.net? :) icq'dan bir arkadaşım söyledi olayı. pek haberdar olmadığım bir site orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: mayfer, 23 Ocak 2005 17:32 tarihinde demiş ki: www.fazlamesai.net? :) ceviz.net ? :P Hiç bir program hatasız değildir...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 23 Ocak 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Program hatalıysa cep telefonuna HATA yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin.. (forumdan bi arkadasin imzasindan esinlenerek yapilmistir)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 O şehirler arasında yol yok bilmiyor musunuz?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 istanbul yazdk abuk sbuk yerler çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar