maglor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 biri bana poisining nas1l kas1l1r anlat1rm1 yoksa delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bir sürü posion potion alırsın ve bir sürü itema sürersin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 zehir surduğun yiyecekleri brit bank luna bank çevresine atmayı unutma :) yoksa skill gain gelmez[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 10-15 adet fish steak aliyorsun (stack halinde) sonra onlarin birini ayirip poison suruyorsun, surme isi bittikten sonra tekrar stack halindekilere ekliyorsun, sonra tekrar bi tane cikartip-surup-geri ekliyorsun ama ben assassin modunda oldugum icin 4-5 torba dagger alip surekli suruyordum, bir silaha surdugunde ondan gain alabilmen icin belli bir sure gecmesi lazim cunku bu skill anti-makro code dahilinde. bir silaha surdun diyelim ondan gain aldin sonra tekrar ayni silaha surup gain alabilirsin,taki gain alamayana kadar alabilirsin,alamadigin zaman otekine tabiki. 0-30: thief guildmaster 30-45: Lesser poison 45-65: Poison 65-100: Greater poison 90-100: Deadly poison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g00dness Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 newbie center da nasıl kasabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 burası osi için paticik için değil :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ahaha koptum :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar